2500 Connections

I3C BV

Algemeen

Activiteiten

Waarde propositie

Business model

Een beter bedrijf, meer klanten, beter online en eenvoudige administratie.

Online Marketing en nieuwe marketing. Growth Hacking, Gamification, Viralisation, data marketing.

Fleximaal is een ERP voor kleine bedrijven. Waar ERP (Enterprise Resource Planning) voor grote bedrijven de verschillende afdelingen efficiënter verbind zorgt Fleximaal ervoor dat de overbezette ondernemer meer tijd overhoud om te ondernemen. Een kleine ondernemer moet van alle markten thuis zijn en heeft vele ballen hoog te houden. Met de juiste tools werkt de ondernemer aan een beter bedrijf, houdt tijd over om meer te verdienen of meer balans tussen werk en prive.

Wij zorgen dat een ondernemer optimaal flexibel kan ondernemen. Een bedrijf moet laten weten dat het bestaat en wat de activiteiten zijn. Wij noemen dat exposure. Als ondernemer ben je ergens goed in, je hebt passie en dat moet je uitdragen. Door op een niet commerciële manier over je expertise te praten, lever je leesbare publicaties en promoot je jezelf op een correcte niet invasieve manier bij je doelgroepen. Dat levert informatieverzoeken op (leads) en die komen per e-mail bij de specialist terecht die de publicatie heeft geschreven. Wij bieden toegevoegde online marketing en seo aan op de publicaties, bieden trainingen aan en zorgen dat de ondernemer op de eerste plaats komt te staan.

Ons verdienmodel is een spelvorm die wij via het platform fleximaal.com aanbieden. Daarnaast bieden wij marketing instrumenten aan die via Growth Hacking en gamificatie geruild of aangekocht kunnen worden. Bij ruil deelt de ondernemer zijn netwerk, bij aankoop verdienen wij ons geld. Dit alles op basis van de wet van de grote getallen. Veel platformgebruikers is veel losse euro's per maand.

99

13

450

2

11

9

I3C

Maasdijk 246

4837 DS Breda

robin@basecode.nl

+31762050972

Klik hier voor website

Met een nominatie waardeer je het bedrijf via de bedrijfsprofiel pagina voor de Fleximaal Awards.