Verdienen met Fleximaal Community

Win Win voor MKB

Verdienen met Fleximaal.com

Fleximaal Community is een platform dat bedrijven ondersteunt en gedreven wordt door bedrijven zelf. Deelname aan Fleximaal Community zorgt voor zichtbaarheid, vindbaarheid en nieuwe opdrachten. Maar er is meer dan dat, veel meer. Fleximaal stelt bedrijven in staat om gebruik te maken van diensten en producten via een beloningssysteem.

Dit betekent dat bedrijven punten kunnen verdienen met Fleximaal Community door hun eigen netwerk via een meetbare link naar de website van Fleximaal Community te sturen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld wanneer ze gebruik willen maken van bepaalde marketingopties, zoals: .

  • Verbruik van nieuwsbrieven
  • Verbruik via koppelingen met social media
  • Verbruik van direct message (DM) modules
  • Adverteren en het verhogen van de zichtbaarheid

Zelfs als je nog niet beschikt over een groot netwerk binnen een regio of branche, zal je toch profiteren van het netwerk van Fleximaal Community. Afhankelijk van het type account kan je ook doelgroepen instellen. Hierdoor komen je berichten terecht bij een specifieker publiek, waardoor je meer kans hebt op reacties.

Het loont dus om mensen naar specifieke inhoud op het Fleximaal netwerk te leiden. Daarmee bouw je punten op die je later weer kunt inwisselen. Hoe actiever je bent hoe meer benefits je krijgt.

Hoe dat werkt

Op deze manier bouw je punten op door relaties naar de pagina's van het Fleximaal Community-platform te verwijzen. Deze verwijzingen worden gemeten en bijgehouden in het puntensysteem. Wanneer Fleximaal Community communicatie-uitingen heeft, zoals bijvoorbeeld het versturen van nieuwsbrieven, richten we ons erop om de berichten van onze gebruikers extra te promoten. Daarnaast is er de mogelijkheid om "uitgelicht" te worden op de pagina's van het platform. De respons op deze promoties wordt nauwkeurig gemeten. Op deze manier zal je profiteren van het succes van het platform.

Dit systeem werkt met "pools", waarbij de promoties per klik worden gemeten. Een pool is een groep van bedrijven die zich aanmeldt om op de homepagina of andere pagina's van het platform zichtbaar te zijn. Bij elke herlaad van de pagina wordt er één bedrijf uit deze pool gekozen om op de uitgelichte plaatsen te worden weergegeven. Wanneer een bezoeker vanaf een uniek IP-adres op de uitgelichte pagina klikt, wordt er één klik van je bundel afgetrokken. Zodra je klikken op zijn, stopt je uitgelichte promotie.

Onderaan alle blogs die jij schrijft staat een contact formulier. De leads die je daarmee krijgt zijn voor jezelf. Je krijgt daarvan een mail in je mailbox. Een succesvolle interactie levert ook weer punten op. Je hebt dan dus blijkbaar interessante content op je blog pagina. Afhankelijk van je type account zijn de leads betaald of gratis. Leads vanaf het platform worden altijd eerst gelezen door de moderator van het platform, zodat je alleen kwalitatieve leads ontvangt.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.