Fleximaal Community kenniscentrum voor ondernemers

Het kenniscentrum voor MKB

Kenniscentrum

Op Fleximaal Community delen ondernemers van allerlei achtergronden hun kennis en ervaring. Dit biedt waardevolle inspiratie, kennis en knowhow voor andere ondernemers. Ons kennisplatform is vrij toegankelijk. Onderaan elke pagina wordt de auteur van de blog vermeld, inclusief bedrijfsnaam, functie, locatie en een link naar hun website. Bezoekers kunnen rechtstreeks contact opnemen met de auteur van de blog, waardoor auteurs direct in contact komen met hun doelgroep.

De overige werken van deze auteur zijn ook opgenomen, waardoor bezoekers actief betrokken blijven bij de inhoud. De auteur heeft ook de mogelijkheid om interne links toe te voegen, waardoor andere relevante content wordt benadrukt. Dit draagt bij aan de autoriteitspositie van het platform, wat op zijn beurt de SEO-prestaties verbetert door de betrokkenheid van de bezoekers te verhogen en hun verblijfstijd op het platform te verlengen.

De relevantie tot SEO

Dit is relevant voor SEO omdat het vermelden van andere publicaties van dezelfde auteur en het aanbieden van interne links naar andere relevante content op het platform de autoriteitspositie van het platform versterkt. Dit heeft verschillende positieve effecten:

  • Verbeterde gebruikerservaring: Bezoekers worden aangemoedigd om langer op het platform te blijven en meer te lezen, wat de algehele gebruikerservaring verbetert.
  • Verhoogde betrokkenheid: Door bezoekers te laten doorklikken naar andere publicaties van dezelfde auteur of gerelateerde content, wordt de betrokkenheid vergroot, wat kan resulteren in meer pagina-views en een lager bouncepercentage.
  • Interne linkstructuur: Het opnemen van interne links helpt zoekmachines om de relatie tussen verschillende pagina's op het platform te begrijpen, wat de indexering en ranking van de pagina's ten goede kan komen.
  • Autoriteitsopbouw: Door de autoriteit van het platform te versterken met consistente publicaties van verschillende auteurs en relevante interne links, kan het platform hoger scoren in zoekmachineresultaten en worden beschouwd als een betrouwbare bron van informatie.
  • Al met al draagt dit bij aan een verbeterde SEO-prestatie van het Fleximaal Community platform en kan het leiden tot een hogere zichtbaarheid en vindbaarheid in zoekmachines.

Ontdek Gratis kennis & inspiratie

Ontdek een schat aan kennis en inspiratie op het Fleximaal Community platform! Onze blogs en landingspagina's zijn vrij toegankelijk voor iedereen, zodat je kunt profiteren van waardevolle inzichten en expertise.

Vraag en aanbod

Op onze vraag- en aanbodpagina's vind je een levendige gemeenschap van gebruikers die hun diensten en producten aanbieden, exclusief beschikbaar voor platformgebruikers.

Duik dieper in de betaalde Academy

Wil je nog dieper duiken in specifieke onderwerpen en vaardigheden? Ontdek dan onze academy pagina's, waar gebruikers betaalde webinars en online trainingen aanbieden. Vergroot je kennis en vaardigheden terwijl je bijdraagt aan het succes van onze levendige community. Doe mee en laat je inspireren op Fleximaal Community!

Reacties door geregistreerde gebruikers

We moedigen onze bezoekers aan om deel te nemen aan de discussies en reacties ter verbetering van de contact achter te laten op de pagina's die ze interessant vinden. Om ervoor te zorgen dat deze interacties veilig en inclusief blijven, vragen we onze bezoekers om zich eerst te registreren voordat ze kunnen reageren. Registratie stelt ons in staat om reacties te traceren, wat de veiligheid, inclusiviteit en juridische correctheid van ons platform waarborgt volgens het Nederlands recht. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze gemeenschap en om samen waardevolle gesprekken te voeren. Schrijf u vandaag nog in en laat uw stem horen!

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.