Fleximaal Community vraag en aanbod personeel

Slagkracht voor ondernemers

Fleximaal.com competentiemanagement en personeel

Bedrijven in de groei zijn vaak snel op zoek naar nieuw personeel. Maar wanneer de groei vertraagt, is het essentieel om snel te kunnen schakelen. Helaas wordt de Nederlandse wetgeving vaak vertroebeld door jurisprudentie die voornamelijk binnen multinationals is ontstaan. Dit maakt het voor kleine ondernemers moeilijk om snel van personeel af te komen, wat een rem kan zijn op het ondernemingsklimaat in Nederland.

Fleximaal Community biedt echter nieuwe kansen voor ondernemers die te maken hebben met tijdelijke of langdurige krimp. Via onze personeelspagina op de website worden vraag en aanbod voor personeel samengebracht, waardoor het eenvoudiger wordt om te groeien en te krimpen.

Onze matchingformule zorgt op anonieme wijze voor de juiste verbinding tussen vraag en aanbod. Dit maakt het mogelijk voor personeel om gemakkelijk van het ene bedrijf naar het andere over te stappen, zonder dat daarbij de tussenkomst van de rechter nodig is.

Bovendien werkt onze matchingformule ook voor ondernemers die na een periode van eigen bedrijf tijdelijk of permanent elders moeten werken. Zo bieden we een soort vangnet voor ondernemers. Bemiddeling naar een passende baan of een samenvoeging van MKB-bedrijven behoren ook tot de mogelijkheden die Fleximaal Community biedt.

Vraag en aanbod van personeel

Onze vacaturepagina toont alle actuele vacatures, die afkomstig zijn van diverse bedrijven in verschillende regio's. Met behulp van de zoek- en filterfunctionaliteit kunnen werkzoekenden snel kijken of de perfecte baan ertussen staat. Daarnaast kunnen kandidaten zich inschrijven en direct solliciteren.

Bedrijven kunnen vacatures aanmaken via het backend-systeem van onze website. Op dezelfde eenvoudige manier waarop men een blog kan aanmaken, kan men ook een vacature of project plaatsen. Hierdoor wordt het zoeken naar kandidaten laagdrempelig en eenvoudig.

Alle sollicitaties komen direct bij de opdrachtgever terecht. Fleximaal Community regelt alleen de bemiddeling en matching, waardoor het proces efficiënt en gestroomlijnd verloopt.

Bedrijven in personeels bemiddeling

Werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus en detacheringbureaus worden uitdrukkelijk uitgenodigd om met ons samen te werken om deze vraag- en aanbodpagina voor personeel tot een succes te maken. We beschikken over CRM/ATS en matching software waarmee bureaus ook eenvoudig kunnen samenwerken.

Kom met ons in contact om de mogelijkheden door te nemen en te ontdekken hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het succes van onze gemeenschap en het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en werknemers.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.