Fleximaal Community eenvoudiger personeel opschalen en afschalen

Personeel voor MKB

Fleximaal Community personeel

Met Fleximaal Community wordt het eenvoudiger om personeel op te schalen en af te schalen. Bij groei is het belangrijk om snel nieuwe medewerkers aan te nemen. Maar wat als er sprake is van krimp? Helaas is de Nederlandse wetgeving hieromtrent beïnvloed door jurisprudentie van grote bedrijven, wat betekent dat kleine ondernemers dezelfde kosten moeten dragen als grote multinationals.

Fleximaal Community speelt hierop in door vraag en aanbod van personeel te faciliteren. Dankzij competentiemanagement kan Fleximaal snel adviseren over vraag en aanbod van personeel. Dit maakt het eenvoudiger om tijdelijk af te schalen als het wat minder gaat, en om vervolgens weer snel mensen aan te nemen wanneer het beter gaat.

De flexibiliteit die de Nederlandse arbeidsmarkt mist in vergelijking met Amerika, wordt door Fleximaal Community aangepakt. In de Verenigde Staten is het aannemen en ontslaan van personeel veel eenvoudiger, wat het ondernemersklimaat ten goede komt. Door gebruik te maken van een geanonimiseerde vraag- en aanbodsite, gecombineerd met competentiemanagement, kan op een subtiele en anonieme manier worden omgegaan met het afstoten van personeel, zonder dat het imago van je onderneming schade oploopt.

Fleximaal Community staat klaar om te bemiddelen in deze arbeidsmarkt, zelfs wanneer je onverhoopt moet stoppen met je eigen zaak.

  • Kwalitatief personeel aannemen
  • Competentiemanagement bij afstoten personeel
  • Vraag en aanbod personeel
  • Sneller personeel bij projecten
  • Vangnet voor ondernemers

Bedrijven vertrouwen vaak op een combinatie van een vaste kern en een flexibele schil om hun behoeften aan personeel en expertise te vervullen. Binnen deze flexibele schil is er ruimte voor aanbieders van producten en diensten uit het MKB-segment, freelancers en detachering.

De flexibele schil

Bij Fleximaal Community houden we de competenties bij van alle aangesloten bedrijven en de werknemers. Dit maakt het eenvoudiger om de juiste mensen te vinden voor elk project. Door deze aanpak kunnen onze gebruikers meer leads genereren, meer en grotere projecten binnenhalen.

Samenwerking is vaak essentieel voor het succes van bedrijven. Door samen te werken kunnen bedrijven grotere opdrachten aannemen en de benodigde competenties vinden bij andere bedrijven binnen ons netwerk. In de wereld van het MKB wordt vaak vastgehouden aan traditionele denkpatronen. Het is tijd dat ondernemers leren om buiten de gebaande paden te denken. Bij Fleximaal Community geloven we dat er geen grenzen zijn aan samenwerking. Wie niet bereid is om te delen, kan ook niet vermenigvuldigen. Door samen te werken staan ondernemers sterker en kunnen ze grotere successen behalen.

Continuïteit

Samenwerken binnen projecten is een tweerichtingsverkeer dat beide partijen ten goede komt. Wanneer je bereid bent om samen te werken met andere ondernemingen, vergroot je niet alleen de kans op succes voor het huidige project, maar bouw je ook aan langdurige relaties en wederzijds vertrouwen.

Wanneer je een collega-onderneming aanbeveelt of met hen samenwerkt, vergroot je de kans dat zij ook aan jou denken wanneer zij zelf een project binnenhalen. Dit creëert een sfeer van wederzijdse steun en samenwerking, wat de continuïteit van beide bedrijven ten goede komt. Het opbouwen van een netwerk van vertrouwde partners kan leiden tot een constante stroom van projecten en kansen voor groei en ontwikkeling.

Bij Fleximaal Community moedigen we deze vorm van samenwerkingen aan omdat we geloven in de kracht van synergie en collectieve groei met behoud van een individueel karakter.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.