Fleximaal Community opleiding en training

Modulair Maatwerk in trainingen

Fleximaal Community academy modulair maatwerk in trainingen

Als ondernemer kom je in de dagelijkse bedrijfsvoering vaak net iets tekort. Tegelijkertijd heb je het ontzettend druk. Bij Fleximaal Community begrijpen we dit maar al te goed. Daarom hebben we een oplossing bedacht: trainingen in de vorm van webinars, opgezet volgens het principe van modulair maatwerk.

Met modulaire maatwerktrainingen kun je tijdens je drukke werkzaamheden toch bijblijven op jouw vakgebied als ondernemer. Onze webinars zijn flexibel en toegankelijk, zodat je ze kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt. Of je nu onderweg bent naar een afspraak, tussen twee vergaderingen door zit, of 's avonds na werktijd nog even tijd hebt; onze trainingen zijn altijd beschikbaar.

Of je nu je kennis wilt bijspijkeren over nieuwe ontwikkelingen in je branche, je vaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over specifieke onderwerpen, onze modulaire maatwerktrainingen bieden de oplossing. Zo kun je blijven groeien en jezelf ontwikkelen als ondernemer, zonder dat het ten koste gaat van je kostbare tijd en drukke agenda.

Ondernemersvaardigheden

Onze webinars over ondernemersvaardigheden zijn opgebouwd uit kleine modules die kunnen worden afgenomen binnen een specifiek thema. Op deze manier kun je alleen die onderdelen bekijken die noodzakelijk zijn voor jouw taken, of je kunt ervoor kiezen om meerdere modules te volgen om volledig op de hoogte te zijn van het onderwerp.

Met ons modulaire systeem heb je de flexibiliteit om je training aan te passen aan jouw specifieke behoeften en agenda. Of je nu een specifiek aspect van ondernemersvaardigheden wilt verbeteren of een breed scala aan onderwerpen wilt verkennen, onze webinars bieden de mogelijkheid om je eigen leertraject vorm te geven.

Het beste van alles is dat een training die je eenmaal hebt aangeschaft, meerdere keren kan worden bekeken vanuit je account. Zo kun je op elk gewenst moment teruggaan naar de modules die voor jou relevant zijn en je kennis opfrissen of verdiepen. Bij Fleximaal Community streven we ernaar om leren zo flexibel en toegankelijk mogelijk te maken voor ondernemers zoals jij.

  • Groeien voor MKB bedrijven
  • SEO voor MKB bedrijven
  • Marketing voor ondernemers
  • Boekhouden voor MKB bedrijven
  • Kwaliteit voor MKB bedrijven
  • Omgaan met personeel

Aanbieden van trainingsmateriaal

Bij Fleximaal Community geloven we in het delen van kennis en expertise tussen ondernemers. Daarom hebben we een unieke functie waarbij alle ondernemers die klant zijn bij ons platform de mogelijkheid hebben om trainingsmaterialen aan te bieden aan anderen.

Met behulp van onze speciale module binnen het CMS (Content Management System) kunnen gebruikers eenvoudig hun eigen trainingsmateriaal maken en aanpassen. Of het nu gaat om video's, presentaties, digitale boeken of andere lesmaterialen, alles kan worden omgezet naar modulair maatwerk, zodat gebruikers alleen die onderdelen kunnen gebruiken die voor hen relevant zijn.

Deze trainingsmaterialen kunnen vervolgens worden aangeboden via onze Academy-pagina op de website. Hier kunnen andere ondernemers en gebruikers van ons platform toegang krijgen tot het materiaal en profiteren van de kennis en ervaring van hun collega's.

Door deze functie bieden we niet alleen een waardevolle bron van kennisuitwisseling, maar creëren we ook een aantrekkelijk acquisitie- en verdienmodel voor onze gebruikers. Bij Fleximaal Community streven we ernaar om een gemeenschap te bouwen waarin ondernemers elkaar kunnen versterken en ondersteunen door middel van gedeelde kennis en expertise.

De voordelen van modulair maatwerk

Door trainingen om te zetten naar modulair maatwerk bieden we een laagdrempelige manier voor deelnemers om in contact te komen met de inhoud. Het modulaire karakter van jullie trainingen stelt deelnemers in staat om de training te volgen tussen hun reguliere werkzaamheden door, waardoor het gemakkelijker wordt om betrokken te blijven en de training te integreren in hun drukke agenda.

Dankzij deze flexibele aanpak kunnen dienstverleners en aanbieders van trainingsmateriaal gemakkelijker in contact komen met de doelgroep voor de trainingen. Bovendien biedt het modulaire systeem de mogelijkheid om per module te verdienen, wat zorgt voor een eerlijke beloning voor de aangeboden kennis en expertise. Door te leren welke modules het meest in trek zijn, kunnen aanbieders de trainingen vervolgens optimaliseren en beter afstemmen op de behoeften van de doelgroep.

Het resultaat? Een win-win situatie voor zowel deelnemers als aanbieders van trainingen. Bij Fleximaal Community streven we ernaar om een dynamische en waardevolle leeromgeving te creëren waarin kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.