Fleximaal Community dé speeltuin voor je marketing

De drempels die je groei tegenhouden vinden en wegnemen

Fleximaal.com groeien voor professionals

Fleximaal Community - de ultieme speeltuin voor moderne online marketeers en MKB-ondernemers die streven naar succes in de digitale wereld.

Bij Fleximaal Community draait alles om het vergroten van jouw online impact. We zijn meer dan alleen een platform voor zichtbaarheid en vindbaarheid; we zijn een bron van inspiratie, innovatie en groei voor jouw bedrijf. Onze missie is om niet alleen jouw online aanwezigheid te versterken, maar ook jouw conversie te verbeteren, zelfs als je nog niet bekend bent met de term 'conversie'.

We geloven in jouw bedrijf en maken online marketing leuk en toegankelijk voor iedereen. Met Fleximaal Community maken we het gemakkelijker dan ooit om complexe marketing taken uit te voeren en de resultaten te vergelijken, zodat je kunt ontdekken wat echt werkt voor jouw bedrijf. Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint met jouw online avontuur, bij ons vind je de tools, bronnen en ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren.

Wij begrijpen de behoeften van moderne ondernemers en marketeers en streven ernaar om te voldoen aan jouw grootste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde data-analyse, marketingautomatisering of gewoon inspiratie voor je volgende campagne, bij Fleximaal Community vind je alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Klaar om jouw online succes te versnellen? Sluit je vandaag nog aan bij Fleximaal Community en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te groeien, te leren en te domineren in de digitale wereld.

  • Zichtbaarheid en Vindbaarheid: Het vergroten van de online zichtbaarheid en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google is vaak een prioriteit voor kleine ondernemers. Dit omvat het optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO), het gebruik van lokale SEO-strategieën, en het benutten van online directory's en platforms om de vindbaarheid te verbeteren.
  • Conversieoptimalisatie: Het maximaliseren van het aantal bezoekers dat daadwerkelijk klanten wordt, is een essentiële behoefte. Dit omvat het verbeteren van de gebruikerservaring op de website, het testen van verschillende call-to-action knoppen, formulieren en landingspagina's, en het analyseren van het gedrag van gebruikers om knelpunten te identificeren en op te lossen.
  • Social Media Marketing: Het effectief gebruik maken van social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om de betrokkenheid bij de doelgroep te vergroten, het merkbereik te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Dit omvat het regelmatig plaatsen van content, interactie met volgers, het opzetten van advertentiecampagnes en het monitoren van resultaten.
  • Content Marketing: Het creëren en delen van waardevolle content, zoals blogposts, video's, infographics en whitepapers, kan helpen bij het opbouwen van autoriteit, het aantrekken van organisch verkeer naar de website en het stimuleren van betrokkenheid bij de doelgroep.
  • E-mailmarketing: Het opbouwen van een e-maillijst en het verzenden van gerichte e-mailcampagnes kan een effectieve manier zijn om klanten te bereiken, herhaalverkopen te stimuleren en relaties op te bouwen met potentiële klanten. Dit omvat het opstellen van boeiende e-mails, het segmenteren van de lijst op basis van interesses en gedrag, en het analyseren van de prestaties van e-mailcampagnes.
  • Marketingautomatisering: Het gebruik van marketingautomatiseringssoftware kan kleine ondernemers helpen tijd te besparen en efficiënter te werken door repetitieve taken te automatiseren, zoals het opvolgen van leads, het verzenden van gepersonaliseerde e-mails en het beheren van sociale media-updates.

De toolbox voor de moderne marketeer

Enkele handelingen waarbij Fleximaal Community jou zal helpen sneller je doelen te halen:

Zichtbaarheid en Vindbaarheid

Zoekwoordenonderzoek uitvoeren om relevante zoektermen te identificeren. Optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO) door meta-tags, headers, en interne links te optimaliseren. Registreren en optimaliseren van vermeldingen op lokale bedrijfsvermeldingen en directories. Creëren en delen van hoogwaardige content die gericht is op relevante zoekwoorden en onderwerpen. Het monitoren van de prestaties in zoekmachines en het aanpassen van de strategie op basis van de resultaten.

Conversieoptimalisatie

Analyseren van de gebruikerservaring op de website en het identificeren van knelpunten. Opzetten en uitvoeren van A/B-tests om verschillende versies van pagina's, formulieren en call-to-action knoppen te testen. Gebruiken van heatmap-analyse en gebruikerssessie-opnames om het gedrag van websitebezoekers te begrijpen. Implementeren van conversietracking en het analyseren van de resultaten om verbeteringen aan te brengen.

Social Media Marketing

Ontwikkelen van een social media contentstrategie die gericht is op het aantrekken van de doelgroep. Regelmatig plaatsen van content op verschillende social media kanalen, rekening houdend met het optimale tijdstip en frequentie. Interactie met volgers door te reageren op opmerkingen, vragen te beantwoorden en deel te nemen aan relevante gesprekken. Opzetten en beheren van betaalde advertentiecampagnes op social media platforms om het bereik en de betrokkenheid te vergroten.

Content Marketing

Identificeren van relevante onderwerpen en het maken van waardevolle content zoals blogposts, video's, infographics en whitepapers. Optimaliseren van content voor zoekmachines en het promoten via verschillende kanalen, waaronder social media, e-mail en gastblogs. Analyseren van de prestaties van content en het aanpassen van de strategie op basis van de resultaten.

E-mailmarketing

Opbouwen van een e-maillijst door middel van opt-in formulieren op de website en andere kanalen. Ontwikkelen van gepersonaliseerde e-mailcampagnes gebaseerd op interesses, gedrag en demografische gegevens. Testen van verschillende onderwerpregels, inhoud en verzendtijden om de effectiviteit van e-mails te maximaliseren. Analyseren van de open- en klikfrequenties en het aanpassen van de strategie op basis van de resultaten.

Marketingautomatisering

Implementeren van marketingautomatiseringssoftware en het configureren van workflows voor verschillende taken zoals leadopvolging, e-mailautomatisering en sociale media-planning. Opzetten van triggers en voorwaarden om automatisch te reageren op bepaalde acties van leads en klanten. Monitoren van de prestaties van geautomatiseerde campagnes en het aanpassen van de workflows op basis van de resultaten.

A/B-testen

Opzetten van A/B-testen om verschillende versies van pagina's, formulieren, call-to-action knoppen, e-mailonderwerpregels, en andere elementen te testen. Gebruiken van tools om A/B-tests uit te voeren en resultaten te analyseren. Identificeren van hypotheses en variaties voor de test, en het instellen van meetbare doelen voor het experiment. Analyseren van de resultaten van de A/B-testen en het implementeren van de winnende variant om de conversie te verbeteren. Herhalen van het proces om voortdurend te blijven testen en optimaliseren voor betere resultaten.

Door deze handelingen uit te voeren en voortdurend te monitoren en aan te passen, zal jij als marketeer effectief werken aan het behalen van de marketingdoelen van jouw MKB-onderneming.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.