Fleximaal Community partners

Wij delen om te kunnen vermeningvuldigen

Fleximaal Community partnerprogramma

Duidelijke doelstellingen
Fleximaal Community streeft naar het bevorderen van samenwerkingen tussen bedrijven en het stimuleren van groei en succes binnen het MKB-segment. Het partnerprogramma is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten en het bevorderen van de ontwikkeling van nieuwe platformen in andere regio's.

Aantrekkelijke beloningen
Het partnerprogramma biedt partners aantrekkelijke beloningen, zoals commissies en/of bonussen voor het aanbrengen van nieuwe klanten, evenals andere voordelen ter motiveren van actief deelnemen aan het programma.

Transparante communicatie
Duidelijke communicatie over de verwachtingen van partners, de beloningen en ondersteuning die beschikbaar zijn, helpt partners om vertrouwen op te bouwen en succesvol te zijn in het programma.

Ondersteuning en middelen
Fleximaal Community moet partners voorzien van de nodige ondersteuning, training en marketingmaterialen om hen te helpen effectief te verkopen en bij te dragen aan het succes van het programma.

Flexibiliteit
Het partnerprogramma moet flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeften en capaciteiten van verschillende partners, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de samenwerking.

Prestatiebeheer
Het monitoren en beoordelen van de prestaties van partners stelt Fleximaal Community in staat om succesvolle strategieën te identificeren, feedback te geven en continue verbetering te stimuleren.

Betrouwbaarheid en eerlijkheid
Het partnerprogramma moet betrouwbaar en eerlijk zijn, met duidelijke regels en procedures die eerlijkheid en transparantie bevorderen voor alle betrokken partijen.

Voortdurende evaluatie en optimalisatie
Door regelmatig het partnerprogramma te evalueren en aanpassingen door te voeren op basis van feedback en prestatiegegevens, kan Fleximaal Community zorgen voor voortdurende groei en succes in het programma en de algehele doelstellingen van het bedrijf.

Participeren

Voor bedrijven die interesse hebben om partner te worden van ons platform in Nederland is er goed nieuws. Wij staan open voor partnerships in de regio. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van het concept en aanvullende diensten en producten te ontwikkelen rondom het platform. Denk daarbij aan:

  • Coaches
  • Verbindingsmakelaars
  • Sales
  • Affiliates
  • Netwerk bedrijven
  • Aanbieders van diensten en of producten

Het is belangrijk op te merken dat wij geen reclamenetwerk zijn en geen enkele ambitie hebben om dat te worden. Onze platformen in Nederland zijn advertentievrij. We streven ernaar om waardevolle partnerschappen aan te gaan die het platform versterken en de gebruikerservaring verbeteren. Als uw bedrijf geïnteresseerd is in een samenwerking, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we bouwen aan een sterker ondernemersklimaat en een bloeiende community.

Certificaten van Aandelen

Ben je geïntrigeerd en denk je: "Had ik dit maar bedacht"? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar innovatieve bedrijven die willen participeren in dit unieke concept. Daarom geven wij certificaten van aandelen uit voor ons Nederlandstalige platform, met als doel de ontwikkeling van platformen in andere (internationale) regio's mogelijk te maken.

Als certificaathouder heb je niet alleen recht op dividend, maar profiteer je ook van de synergie van het uitgebreide netwerk van de betrokken bedrijven. Certificaathouders versterken het netwerk en krijgen de kans om meer nieuwe klanten voor ons platform te werven volgens een waarderingssysteem. Dit draagt bij aan de groei van ons bedrijf en creëert een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Werken bij dit bedrijf

Online marketeer

Iteratieve marketing en growth hacking concepts zijn jou wereld. Jij weet wat marketing is en weet de vertaalslag te maken naar online marketing concepten.

Breda
20u
HBO

Fullstack ontwikkelaar

Jij bent een gedreven fullstack ontwikkelaar en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html, css, javascript, PHP en SQL. Je hebt ervaring met responsive design via AngularJS en Bootstrap.

Breda
20u
HBO

Communicatie medewerker

Jij bent een kei in communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal en kan het verhaal van een klant vertalen naar een bruisende vlot leesbare publicatie.

Breda
20u
HBO

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.