TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Fleximaal Community is in december aangevuld met de publicatie mogelijkheid voor zorg professionals

Publicatie

20 Dec 22

Gewijzigd

20 Dec 22

Categorie

bedrijf

Specialist

Redactie Fleximaal

Vanwege vragen uit de markt hebben we onze platformen aangevuld met zorgspecialisten

Een publicatie van:

De zorg is uiteraard superbreed. We denken vaak aan ziekenhuizen en long specialisten of hart en vaat chirurgen. Maar er zijn talloze toeleveranciers in de zorg en ook nog eens aanverwante bedrijven in de zorg. Reden om het hoofdstuk zorg binnen bedrijven uit te breiden met een eigen zorg platform: Klik hier


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Online marketeer

Iteratieve marketing en growth hacking concepts zijn jou wereld. Jij weet wat marketing is en weet de vertaalslag te maken naar online marketing concepten.

Breda
20u
HBO

Fullstack ontwikkelaar

Jij bent een gedreven fullstack ontwikkelaar en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html, css, javascript, PHP en SQL. Je hebt ervaring met responsive design via AngularJS en Bootstrap.

Breda
20u
HBO

Communicatie medewerker

Jij bent een kei in communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal en kan het verhaal van een klant vertalen naar een bruisende vlot leesbare publicatie.

Breda
20u
HBO

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+