TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Biografisch coachen voor MKB ondernemers

Waarom is mij dit overkomen? Waar sta ik nu en hoe ga ik verder? Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe kan ik het leven leiden dat past bij wie ik ben?

Een publicatie van: Mw Astrid Breg

In het Biografisch coachen gaan we op zoek naar zingeving voor gebeurtenissen en de keuzes die daaruit volgen. Als ondernemer loop je er tal van keren tegenaan. "Heb ik daar nu goed aan gedaan", "Wat als ik dat had gekozen". Feitelijk heb je als ondernemer 9 van de 10 keer geen tijd voor dat soort vragen, maar reflectie hoort er nu eenmaal bij. Daarmee voorkomen we dat we dezelfde fout tweemaal maken, of zoals het vaker gaat, blijkt die "foute" keuze in de praktijk toch ook nieuwe kansen met zich mee te hebben gebracht.

Het zingevingstraject helpt ons te reflecteren, en daarmee de balans te vinden tussen het aardse van de zakelijke wereld en het geestelijke van de persoon.

In de Biografiek kennen we verschillende methoden om door een traject te gaan:

Vier velden techniek;
Levensloop traject;
In kaart brengen;
Zinnenste Buiten gesprek;


Soms blijven vragen die je in het leven tegenkomt herhaaldelijk aan de deur kloppen. Met Biografisch werk smeed je een sleutel waarmee je die deur kunt openen en toegang krijgt tot een deel van jezelf wat gezien wil worden, wat wil meedoen. Je krijgt meer bewustzijn over verschillende gebieden in jezelf en kunt deze daardoor in je leven integreren. Dit heeft effect op hoe je je voelt en je jezelf uitdrukt, op hoe je met jezelf en met anderen omgaat, op wat je wilt doen in de wereld.

Je staat daarmee sterker in je leven, je werk en bent beter "in touch" met jezelf, waardoor keuzes maken zonder knagende vragen makkelijker gaat.

Biografische Coaching begint met een vraag. Tijdens de intake kijken we naar wat je precies wilt onderzoeken. Vaak is dit een combinatie van iets waar je op dit moment tegenaan loopt, iets uit het verleden waar je nog eens naar wilt kijken en een verlangen van iets wat je in de toekomst nog wilt doen. Vervolgens vertel ik wat de verschillende trajecten inhouden. Samen kijken we welk traject een ingang bied naar het antwoord op jouw vraag.

Het traject wordt afgerond door het vinden van de essentie in de gesprekken en het formuleren van een concrete eerstvolgende stap.

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.