TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

NWG-Wijnmeester Jan van Asseldonk is SVH Wijnexpert 2023

Jan blikt er nog een beetje bescheiden verbaasd op terug. Op deze prestigieuze proeverij wist Jan op basis van kleur, reuk en smaak wijnen herkennen op naam, druiven, regio en percentage.

Een artikel van de redactie Fleximaal.com

Dat er fijnproevers bestaan dat wisten we al. Maar de prestatie die Jan van Asseldonk hier neerzet is toch van buiten deze wereld. Als we in de wijnzaak van Henri Bloem staan dan valt het op dat er in de winkel zeer veel soorten en smaken wijnen aanwezig zijn. Er komt een klant binnen om een wijntje te kopen. Jan weet de gelegenheid waarvoor de aankoop is, de wijnsoort, de origine en wat deze wijn speciaal maakt feilloos uit te leggen. 

Advies bij Wijn

Wat me vaak opvalt is dat als ik advies vraag in een restaurant of bij de slijter, dat de ober of de uitbater vaak geen idee heeft wat hij of zij verkoopt. Meestal blijft het bij de vraag "wat vind je lekker". En als je dan antwoord op die vraag dan blijft de uitleg vaak steken bij de prijs of de streek waar de wijn vandaan komt. Iets wat je zelf redelijk makkelijk zelf van het etiket weet te lezen.

Maar dan Jan! Stel die vraag aan Jan van Asseldonk en je krijgt een zeer uitgebreide uitleg over de smaak, de beleving, het wijnhuis, de wijnstokken, de grond waarop de stokken staan en de regio waar de wijn gemaakt is.

Weet je het echt niet meer, dan organiseert Jan wijnproeverijen. Dan leer je verschillende wijnen zelf te herkennen en beleef je een genoeglijke avond vol smakelijke verhalen van Jan van Asseldonk. Een aanrader!

Van de website SVH:

De Stichting Vakbekwaamheid Horeca: In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH staat achter de Nederlandse horeca.

Van de website NWG

Het Nederlands Wijngilde (NWG) is de grootste en leukste wijnproefvereniging in Nederland. De leden verbeteren op de proefavonden hun praktische wijnproefervaring.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.