TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een fles wijn met het jaar van de jarige of het jubileum

Wijnkenners vinden het vaak leuk om een oude fles wijn te hebben. En hoe leuk is het om een fles te hebben van je geboortejaar of het jubileumjaar. Jan de Wijnman heeft van vele jaren oude flessen wijn op voorraad. Daarmee geef je iemand een heel leuk kado.

Een publicatie van: Dhr Jan van Asseldonk

Kan je die wijn nog drinken dan? Dat is een veel gehoorde vraag met een verassend antwoord. "Als je je avontuurlijk voelt" dan probeer je hem te drinken. Maar verwacht er niet te veel van. Deze wijnfles is bedoeld als gimmick en niet om van te genieten tijdens het eten. Kwaliteitswijn kan een hoop hebben als het goed bewaard is. Maar een wijn van 50 jaar oud zal een hoop van de originele charme verloren hebben. Bij die heerlijke biefstuk kan je beter een mooi flesje halen bij Henri Bloem in de Ginnekenweg in Breda.

Voor wijnen met een specifiek jaar wordt doorgaans 1 euro per jaar gerekend. Een 50 jaar oude wijn koop je al, zonder drinkgarantie, vanaf een 50 euro. Hele speficieke wijnen kunnen een stuk hoger liggen. Een mooie bewaarwijn uit een speficieke vintage zal bij een wijnhandel al snel boven de 1.000 euro kosten.

Jan legt uit: deze flessen zijn het "product" en niet de wijn zelf. We geven geen drinkgarantie en leggen dat er wel bij uit. Wijn kan op verschillende manieren oud worden en toch nog net te drinken zijn, maar lekker is deze dan niet meer. Een wijn kan ook bederven als deze verkeerd bewaard wordt, dan ruikt de wijn slecht en weet je meteen dat je hem uit moet spugen.

Wijn proeverij

Wil je nou leren hoe je wijn moet proeven? Meld je dan aan voor onze wijproeverij! Wij hebben een speciaal proeflokaal voor groepen tot 20 personen.

Wijn uit je geboortejaar

Wil je een wijn als kado geven met een specifiek jaar? Vraag het dan even, dan reageren we meteen of we aan je specifieke vraag kunnen voldoen.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.