TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Welkom op het kennisplatform Fleximaal Community

Publicatie

8 Feb 23

Gewijzigd

8 Feb 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Redactie Fleximaal

Informatie voor bedrijven door bedrijven

Een publicatie van:

Fleximaal Community

Fleximaal Community is opgezet door ondernemers met het doel kennis te delen. Door het delen van kennis kan een ondernemer zich onderscheiden en laten zien op welke expertise gebieden de ondernemer thuis is. Daarbij is er een contactmogelijkheid waarbij u de ondernemer direct een vraag kunt stellen. Daardoor brengen wij ondernemers met elkaar in contact en ontstaat er synergie.

Ondernemers kunnen dus klanten werven en zo meer omzet halen. Daarnaast werven wij projecten waarbij de deelprojecten ook door ondernemers worden uitgevoerd.

Ten slotte is er de vacature pagina waar ondernemers de vacatures kunnen plaatsen. Zo kunnen ondernemers sneller groeien en krimpen naarmate de conjunctuur er voor staat.

Om dit alles te ondersteunen hebben we een aantal tools ontwikkeld. Tools waarmee de ondernemer bijvoorbeeld een gratis publicatie kan maken en online zetten. Maar ook tools om meer ondernemers te attenderen op het platform. De contacten die daarmee ontstaan kunnen individueel door de ondernemers in een CRM worden gebruikt. 

Fleximaal

Fleximaal is een onderneming dat continue online integratie COI verzorgd. Dat op basis van een ERP cloud software systeem met de naam Fleximaal APP. Binnen de Fleximaal APP kunnen ondernemers een account aanmaken en de software gebruiken. De ERP software heeft de volgende modules:

  • Content management voor inhoudbeheer website en webshop (CMS)
  • Releatie management en beheer voor contacten (CRM/ATS/LMS)
  • Automatische marketing management (AM)
  • Financieel management / Boekhouden (FIN)

Daarnaast zijn er specifieke modules als kassa, e-commerce en e-learning. Daarmee is Fleximaal Community een showcase voor de Fleximaal producten en modules, maar in eerste instantie een platform waarmee ondernemers kennis kunnen delen en inspiratie opdoen.

 


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Online marketeer

Iteratieve marketing en growth hacking concepts zijn jou wereld. Jij weet wat marketing is en weet de vertaalslag te maken naar online marketing concepten.

Breda
20u
HBO

Fullstack ontwikkelaar

Jij bent een gedreven fullstack ontwikkelaar en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html, css, javascript, PHP en SQL. Je hebt ervaring met responsive design via AngularJS en Bootstrap.

Breda
20u
HBO

Communicatie medewerker

Jij bent een kei in communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal en kan het verhaal van een klant vertalen naar een bruisende vlot leesbare publicatie.

Breda
20u
HBO

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+