TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Welkom op het kennisplatform Fleximaal Community

Informatie voor bedrijven door bedrijven

Een publicatie van:

Fleximaal Community

Fleximaal Community is opgezet door ondernemers met het doel kennis te delen. Door het delen van kennis kan een ondernemer zich onderscheiden en laten zien op welke expertise gebieden de ondernemer thuis is. Daarbij is er een contactmogelijkheid waarbij u de ondernemer direct een vraag kunt stellen. Daardoor brengen wij ondernemers met elkaar in contact en ontstaat er synergie.

Ondernemers kunnen dus klanten werven en zo meer omzet halen. Daarnaast werven wij projecten waarbij de deelprojecten ook door ondernemers worden uitgevoerd.

Ten slotte is er de vacature pagina waar ondernemers de vacatures kunnen plaatsen. Zo kunnen ondernemers sneller groeien en krimpen naarmate de conjunctuur er voor staat.

Om dit alles te ondersteunen hebben we een aantal tools ontwikkeld. Tools waarmee de ondernemer bijvoorbeeld een gratis publicatie kan maken en online zetten. Maar ook tools om meer ondernemers te attenderen op het platform. De contacten die daarmee ontstaan kunnen individueel door de ondernemers in een CRM worden gebruikt. 

Fleximaal

Fleximaal is een onderneming dat continue online integratie COI verzorgd. Dat op basis van een ERP cloud software systeem met de naam Fleximaal APP. Binnen de Fleximaal APP kunnen ondernemers een account aanmaken en de software gebruiken. De ERP software heeft de volgende modules:

  • Content management voor inhoudbeheer website en webshop (CMS)
  • Releatie management en beheer voor contacten (CRM/ATS/LMS)
  • Automatische marketing management (AM)
  • Financieel management / Boekhouden (FIN)

Daarnaast zijn er specifieke modules als kassa, e-commerce en e-learning. Daarmee is Fleximaal Community een showcase voor de Fleximaal producten en modules, maar in eerste instantie een platform waarmee ondernemers kennis kunnen delen en inspiratie opdoen.

 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Meer

Werken bij dit bedrijf

Online marketeer

Iteratieve marketing en growth hacking concepts zijn jou wereld. Jij weet wat marketing is en weet de vertaalslag te maken naar online marketing concepten.

Breda
20u
HBO

Fullstack ontwikkelaar

Jij bent een gedreven fullstack ontwikkelaar en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html, css, javascript, PHP en SQL. Je hebt ervaring met responsive design via AngularJS en Bootstrap.

Breda
20u
HBO

Communicatie medewerker

Jij bent een kei in communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal en kan het verhaal van een klant vertalen naar een bruisende vlot leesbare publicatie.

Breda
20u
HBO

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.