TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Met de snelkookpan aan de slag met je eigen bedrijf

Publicatie

24 Oct 23

Gewijzigd

24 Oct 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Mw Joyce Verheijden

Je wilt werken aan zaken die er toe doen, die jouw leven zin geven. Daarom wil je een sterk bedrijf neerzetten. Je barst van de goede ideeën en plannen. Toch kom je er maar niet toe om deze door te zetten. Er zijn nog te veel vragen en onzekerheden. Het is moeilijk om de juiste klanten te vinden en een reële inschatting te maken van je inkomsten. Hoe vertel je je verhaal goed zodat klanten begrijpen wat je doet. je wilt stappen zetten om in beweging te komen en zaken op hun plek vallen.

Een publicatie van: Mw Joyce Verheijden

Vandaar ons kerntraject ‘de snelkookpan’ waarbij we zowel naar je bedrijf als naar jou kijken. Uiteraard met de juiste support en knowhow, zodat je precies weet wat te doen. Zo leer je van ervaren ondernemers wat er nodig is om je bedrijf vorm te geven en je bouwt daarbij tevens aan je netwerk. Hierdoor krijg je in korte tijd meer richting en focus op je bedrijf, waardoor het vanzelf groeit. Doordat we werken in een kleine groep, krijg je volop de gelegenheid om aan je eigen bedrijf te werken. Samen met de andere starters werk je je plannen uit en vind je herkenning en support.

WAT LEVERT DE SNELKOOKPAN OP?

  • Je zelfvertrouwen groeit. Je staat sterk omdat je weet wat je drijft en wat de essentie van jouw bedrijf is.
  • We bieden je een sterk netwerk. Daar kan je op terug vallen als het tegenzit. Dit vergroot niet alleen je veerkracht, maar ook je slagkracht.
  • Je plannen zijn helder. Je ontwikkelt focus. Je hebt een goed beeld van je betalende klant en weet duidelijk te vertellen wat je doet.
  • Door samen aan de slag te gaan krijg je nieuwe invalshoeken. Je prikkelt je creativiteit en inspiratie. Dat maakt het ondernemerschap zo leuk en uitdagend.

De snelkookpan bestaat uit 3 dagen die in opeenvolgende weken plaatsvinden. Dat geeft jou als deelnemer de ruimte om tussentijds zaken uit te werken en voor te bereiden. De groepen zijn klein, 4 tot max 8 deelnemers. Dat zorgt ervoor dat ieders onderneming aan bod komt. Het maakt daarbij niet uit of je wil starten met een winkel, een adviesbureau of een atelier alle ondernemersplannen zijn welkom.

Vragen? Neem contact op via de paarse knop!


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.