TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Met de snelkookpan aan de slag met je eigen bedrijf

Je wilt werken aan zaken die er toe doen, die jouw leven zin geven. Daarom wil je een sterk bedrijf neerzetten. Je barst van de goede ideeën en plannen. Toch kom je er maar niet toe om deze door te zetten. Er zijn nog te veel vragen en onzekerheden. Het is moeilijk om de juiste klanten te vinden en een reële inschatting te maken van je inkomsten. Hoe vertel je je verhaal goed zodat klanten begrijpen wat je doet. je wilt stappen zetten om in beweging te komen en zaken op hun plek vallen.

Een publicatie van: Mw Joyce Verheijden

Vandaar ons kerntraject ‘de snelkookpan’ waarbij we zowel naar je bedrijf als naar jou kijken. Uiteraard met de juiste support en knowhow, zodat je precies weet wat te doen. Zo leer je van ervaren ondernemers wat er nodig is om je bedrijf vorm te geven en je bouwt daarbij tevens aan je netwerk. Hierdoor krijg je in korte tijd meer richting en focus op je bedrijf, waardoor het vanzelf groeit. Doordat we werken in een kleine groep, krijg je volop de gelegenheid om aan je eigen bedrijf te werken. Samen met de andere starters werk je je plannen uit en vind je herkenning en support.

WAT LEVERT DE SNELKOOKPAN OP?

  • Je zelfvertrouwen groeit. Je staat sterk omdat je weet wat je drijft en wat de essentie van jouw bedrijf is.
  • We bieden je een sterk netwerk. Daar kan je op terug vallen als het tegenzit. Dit vergroot niet alleen je veerkracht, maar ook je slagkracht.
  • Je plannen zijn helder. Je ontwikkelt focus. Je hebt een goed beeld van je betalende klant en weet duidelijk te vertellen wat je doet.
  • Door samen aan de slag te gaan krijg je nieuwe invalshoeken. Je prikkelt je creativiteit en inspiratie. Dat maakt het ondernemerschap zo leuk en uitdagend.

De snelkookpan bestaat uit 3 dagen die in opeenvolgende weken plaatsvinden. Dat geeft jou als deelnemer de ruimte om tussentijds zaken uit te werken en voor te bereiden. De groepen zijn klein, 4 tot max 8 deelnemers. Dat zorgt ervoor dat ieders onderneming aan bod komt. Het maakt daarbij niet uit of je wil starten met een winkel, een adviesbureau of een atelier alle ondernemersplannen zijn welkom.

Vragen? Neem contact op via de paarse knop!


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

24 Oct 23

Snelkookpan voor ondernemers

Meer
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.