TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een 3d filmpje van je interieur voorkomt kosten

Publicatie

22 Jan 24

Gewijzigd

22 Jan 24

Categorie

bedrijf

Specialist

Studio Lot Interieur

Je bent 8 uur per dag op je kantoor. Dan is het goed om je kantoor je eigen plek te maken. Waarom? Je bent productiever op een werkplek met een huiselijke uitstraling en leuke planten. Een interieur ontwerp komt van de interieur stylist. Bijvoorbeeld Studio Lot Interieur.

Een publicatie van: Studio Lot Interieur

Studio lot interieur maakt van te voren een schetsontwerp dat kan worden uitgewerkt naar een 3d filmpje. Heel handig, want zo kan je al door de ruimte "wandelen" en zien of er zaken zijn die je niet bevallen. De looproutes bijvoorbeeld, of de plek van een kast. Het ontwerp van je interieur wordt van te voren nauwkeurig doorlopen. Ook de accessoires kan je er al in zien. Zo weet je van te voren al hoe alles er uit komt te zien en dat spaart je veel tijd en geld.

Interieur ontwerp

De interieur ontwerper of interieurontwerpster begint met een plattegrond van je ruimte. Daarin worden 3d al alle elementen uit de ruimte geplaatst. Zo ontstaat een ruimte die functioneel en praktisch is.

Doordat je met een 3d animatie door de ruimte kunt vliegen kan je vooraf al zaken bespreken die je niet praktisch lijken. Ook kan de interieur designer spelen met licht. Daarmee maak je een lichtplan en kan je zien welke muren van de ruimte moeten worden aangepakt. Zo kan ook een stucadoor en een electricien effectiever aan de slag.

Begeleiding van je interieurontwerp

Het begeleiden van de werkmensen is een vak apart. Om alles op tijd en naar specificatie op te leveren is het heel fijn om de interieur architect de werkmensen aan te laten sturen. Daarmee is alles ontzorgd.


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Interieur ontwerp Breda

Interieur ontwerp Tilburg

Interieur ontwerp Rotterdam

3d ontwerp van interieur Breda

3d ontwerp van interieur Tilburg

3d ontwerp van interieur Rotterdam

Kantoor interieur ontwerp Breda

Kantoor interieur ontwerp Tilburg

Kantoor interieur ontwerp Rotterdam

Interieur ontwerp door een interieur ontwerpster

Interieur ontwerp door een interieur ontwerpster of interieur ontwerpen maakt van te voren een plan van je interieur en werkt dat uit naar een 3d filmpje of representatie. Compleet met materialen en lichtplan. Desgewenst kan ook de stucadoor of de electricien worden ingeschakeld. Een compleet traject met Studio Lot Interieur.

Charlotte Silooy

Charlotte Silooy is een interieur ontwerpster uit Breda met een unieke benadering en een handen uit de mouwen aanpak. Charlotte Silooy is al jaren bekend in binnen en buitenland vanwege haar interieur ontwerpen.

Kennisplatform Fleximaal.com

Interieur stylist, interieur ontwerper, interieur ontwerpster interieur ontwerpster interieur ontwerper Interieur stylist Kantoor, werkruimte, kantoorruimte, werkplek werkruimte Kantoor kantoorruimte werkplek Kantoor interieur ontwerp 3d ontwerp van interieur 3d ontwerp, 2d ontwerp, schetsontwerp schetsontwerp 2d ontwerp 3d ontwerp Interieur ontwerp