TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een visum nodig? Visumdienst regelt visa snel en voordelig

Wanneer je voor een reis naar het buitenland moet, dan is er soms nog een visum nodig. Het aanvragen van visa kan heel wat papierwerk zijn. Wil je snel en voordelig dat visumdienst het visum regelt, lees dan verder.

Een publicatie van: Visumdienst

Visumdienst Breda B.V.
vertrouwd de wereld rond


De Visumdienst streeft ernaar dat iedereen met een vertrouwd gevoel op reis kan. Met onze service waarbij een persoonlijke aanpak, eerlijke prijs, integriteit en expertise centraal staan, verzorgen wij visa en legalisaties voor zowel de toeristische als zakelijke markt, zowel in binnen- als buitenland.

De Visumdienst is een dienstverlenend commercieel bedrijf, opgericht door Toon Vogels in 1978. Sinds die tijd heeft de Visumdienst honderdduizenden visa en legalisaties verzorgd. De Visumdienst beschikt daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij en met de juiste instanties, consulaten en ambassades en vertrouwd met alle procedures.

Een visum aanvragen of een document laten legaliseren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan de specialisten van de Visumdienst.

Wat u van ons kunt verwachten:

 • Servicegericht
  Onze service staat voorop, eenieder die onze dienst afneemt moet met een vertrouwd gevoel op reis gaan.
 • Persoonlijke aanpak
  Per aanvraag bekijken we wat de beste opties zijn die passen bij de bestemming, reisdoel, nationaliteit van de reiziger, vertrekdatum, verblijfsduur en andere factoren waarvan het visum af kan hangen.
 • Eerlijke prijs
  Hoewel de Visumdienst een dienstverlenend commercieel bedrijf is met winstoogmerk, vinden we het erg belangrijk dat we onze klant een eerlijke prijs doorberekenen voor onze service en daar transparant over te zijn. Bekijk al onze tarieven hier.
 • Integriteit en veiligheid
  Betrouwbaarheid en eerlijkheid vinden we erg belangrijk. De persoonlijke gegevens die dagelijks door ons handen gaat, moet namelijk veilig zijn. Deze normen en waarden hanteren wij al sinds de oprichting in 1978. De Visumdienst gaat op een veilige manier om met uw persoonsgegevens. Voor onze Privacyverklaring klikt u hier.
 • Expertise
  Door jarenlange ervaring en nauw contact met ambassades en consulaten in Nederland, België en andere landen binnen Europa heeft de Visumdienst de expertise opgebouwd om elke visumaanvraag zo nauwkeurig mogelijk af te ronden. Daartoe beschikken we ook over de kennis om snel en accuraat achter informatie te komen dat voorafgaand nog niet bekend was.
 • Altijd bereikbaar
  Tijdens kantooruren uiteraard telefonisch bereikbaar, ook kan ons kantoor dan bezocht worden. Buiten kantoortijden zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.
 • SPOED
  Met onze dagelijkse diensten naar ambassades en consulaten in Nederland én België, hebben we veel meer mogelijkheden dan andere visumbureaus. Hanteert een ambassade in Nederland geen spoedprocedure, dan kan een ambassade in België dat vaak wel. Wij zijn bekend met alle visumprocedures en schakelen snel. 

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

13.886

Pages served

1.671.346

Retention

11.5 min

Interactions

1.110

Visum Breda

Visum China

Visum Rusland

Visumdienst Breda

Visumdienst China

Visumdienst Rusland

Reisdocumenten Breda

Reisdocumenten China

Reisdocumenten Rusland

Visum of Visa - Reisdocumenten buitenland

Voor sommige landen zijn naast je paspoort ook nog andere documenten nodig. Bijvoorbeeld een visum. Meer weten? Volg ons op Fleximaal.

Kennisplatform Fleximaal.com

Reisdocumenten Visum, visa, reisdocumenten, vizum visa vizum reisdocumenten Visum Visumdienst, visumbuitenland visumbuitenland Visumdienst Visumdienst Visum Reis, buitenland, visum regelen, legalisatie buitenland legalisatie visum regelen Reis
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.