TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Haal al het Potentieel uit Je Bedrijf en je Ondernemerschap!

Als ondernemer sta je voor talloze uitdagingen, van het managen van de dagelijkse operaties tot het plannen van strategische groei. Het kan een eenzame reis lijken.

Een publicatie van: Marja Dettmer - MKB-Mastermind

MKB Mastermind - Valerie testimonial

Een testimonial van deelnemer Valerie

Ik heb er lang mee gestoeid, met die ‘ondernemers eenzaamheid’. Maar dat hen ik opgelost. Ik nam deel aan een Business Mastery event van Tony Robbins, destijds in Amsterdam plaatsvond. En daar maakte ik kennis met de oprichters van MKB Mastermind, Stefan en Marja Dettmer.  Hun organisatie bood me een unieke kans om mijn krachten te bundelen met gelijkgestemde ondernemers en samen te groeien in het ondernemerschap. Ik ben nu ruim vier jaar een erg enthousiaste deelnemer en blijf leren van de unieke inzichten die ik opdoe binnen dit Mastermind concept.

Hoe MKB Mastermind Ondernemers bekrachtigt: Mijn Persoonlijke Verhaal

Als ondernemer herken je mijn gevoel van eenzaamheid en het worstelen met uitdagingen vast wel. Het runnen van een bedrijf brengt een rollercoaster van emoties met zich mee, van euforische hoogtes als er weer een mooie deal rond is, tot frustrerende dieptepunten wanneer de cashflow te lang onder druk staat. Mijn stemming steeg en daalde met mijn bankrekening.
Na de eerste sessie bij MKB Mastermind tackelde ik direct een heel aantal vraagstukken die ik voor me uit had geschoven. Zoals het leren delegeren van bepaalde taken die ik eerst dacht niet los te kunnen laten. Maar vasthouden daaraan hield de groei van mijn bedrijf tegen. Het voorraadbeheer wordt nu beter bijgehouden dan toen ik het zelf nog deed!

Ook kreeg ik direct veel meer grip op mijn financiën. En ik leerde dat ik niet de enige was, die nog nooit echt goed op cijfers had gestuurd voor de start in deze groep. Meestal keek ik alleen naar de resultaten en heel weinig naar wat dat resultaat nu daadwerkelijk veroorzaakt had.

Ik kreeg en krijg nog steeds de benodigde kennis, inzichten, vertrouwen en moed om te groeien - dat is hoe ik MKB Mastermind ervaar in een notendop.

Mijn eerste kennismaking met het MKB Mastermind programma

Ik stond voor de uitdaging om mijn cosmetica distributiebedrijf van een plateau te tillen en tegelijkertijd de dalende omzet van mijn apotheek om te keren. Tijdens het evenement in Amsterdam hoorde ik voor het eerst over intervisie voor ondernemers als een gamechanger. Toen ik deelnam aan mijn eerste sessie, opende er een hele nieuwe wereld voor me. Het was niet alleen de kennis en ervaring die ik opdeed, maar ook de ongelooflijke steun van mijn mede-ondernemers die me echt het zetje gaven dat ik nodig had.

Het Belang van Intervisie voor Ondernemers

In de ondernemerswereld van tegenwoordig draait het om meerdere stappen vooruit te denken en slim kunnen anticiperen op veranderingen in de markt. Bij MKB Mastermind krijgen we de tools die ons helpen een grondige analyse te maken van ons bedrijf. In de live bijeenkomsten dragen we bij aan elkaars casussen door onze kennis en visie te delen. Vooral het dieper doordenken van de mogelijkheden en de risico’s, daar leer ik enorm van.

Het succes van de anderen geeft mij steeds een boost aan energie, die ik meeneem mijn business in. Het samen groeien als ondernemers, maakt dat deze Mastermind formule boven elke business coaching uitstijgt. Eigenlijk is het intensieve business coaching, binnen de groepsdynamiek!

Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je kwetsbaar mag zijn en waar je kunt rekenen op de steun van anderen. Maar ook waar je merkt dat je al heel veel weet en kan bijdragen aan het succes van de andere ondernemers. Dat geeft vertrouwen.

Doorbraak na doorbraak

Een van de grootste voordelen van MKB Mastermind is dat ze naast zakelijke kennis toevoegen, in staat zijn om belemmerende overtuigingen en blokkades te doorbreken. Hier heb ik geleerd om sommige belemmerende overtuigingen te overwinnen, mijn leiderschapsvaardigheden te verbeteren en gedurfde beslissingen te nemen die mijn bedrijf exponentieel liet groeien. Het is dus niet alleen het strategische en tactische wat je verder brengt maar juist deze persoonlijke ontwikkeling die MKB Mastermind echt onderscheidt.

Een Ondersteunende gelijkgestemde peergroup

Waar MKB Mastermind nog meer waarde toevoegt, is de ondersteunende groep die we hebben opgebouwd. De groepen zijn niet groter dan 8 bedrijven, wat bijdraagt aan de veilige sfeer. Het is een plek waar we als gelijkgestemde ondernemers sparren, netwerken, samenwerken, delen en groeien - zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Maar ik heb mezelf tot doel gesteld om komend jaar door te groeien, zodat ik volgend jaar naar een 'hogere' Mastermindgroep word gepromoveerd. 

Ontdek Hoe MKB Mastermind Jouw Succes kan Versnellen

In dit artikel heb ik mijn persoonlijke ervaring gedeeld, maar ik spreek ook namens mijn mede-deelnemers. De keuze om deel te nemen aan MKB Mastermind is voor mij een investering geweest die echt het verschil heeft gemaakt. Ik kan met zekerheid zeggen dat het voor jou ook een gamechanger zal zijn. Ik gun elke ondernemer die serieus vooruit wil komen een plek in MKB Mastermind. Je zult merken dat je veel sneller en met minder obstakels naar het succes gaat dat je voor ogen hebt, en zelfs verder dan je je nu mogelijk kunt voorstellen.

Meer weten over de MKB Mastermind programma’s?

De programma’s van MKB Mastermind zijn geschikt voor MKB ondernemers, maar er is ook een programma voor ZZP ondernemers die de stap naar MKB aan het zetten zijn.

Ben je op zoek naar een MKB-adviseur, MKB-coach of business mentor die je kan helpen om je bedrijf verder en sneller te laten groeien? MKB Mastermind biedt deskundige begeleiding en staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je ondernemersreis..

 

Plan een afspraak in om te bespreken wat MKB Mastermind voor jou kan betekenen en of je in aanmerking komt voor deelname aan een van hun Mastermind-tafels. Maak HIER een afspraak om te bespreken wat MKB Mastermind voor jou kan betekenen en of je in aanmerking komt voor een plek aan een van hun Mastermind-tafels.

Website: MKBMastermind.nl

 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Ondernemerschap Nederland

Ondernemerschap Belgie

Ondernemerschap Online

Strategische groei Nederland

Strategische groei Belgie

Strategische groei Online

MKB Mastermind Nederland

MKB Mastermind Belgie

MKB Mastermind Online

Kennisplatform Fleximaal.com

Ondernemerschap betrokkenheid van medewerkers, innovatie en creativiteit, groei en schaalvergroting innovatie en creativiteit betrokkenheid van medewerkers groei en schaalvergroting strategische groei Intervisie, business coaching, strategie strategie business coaching Intervisie MKB Mastermind effectief leiderschap, strategische richting, verbeteren van prestaties strategische richting effectief leiderschap verbeteren van prestaties
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.