Inspiratiehuis

Mw Marlies Heeringa

info@inspiratiehuismaastricht.nl

+31615095205   +31615095205

BEZOEKADRES

Athoslaan 12a

6213CD  Maastricht

Mw Marlies Heeringa

Ik ben Marlies Heeringa en mijn droom is om iedereen ondernemend te maken. Dat betekent niet dat iedereen zijn eigen bedrijf moet starten, maar wel dat mensen ondernemend in het leven staat. Dan heb je zelf invloed op de dingen die je doet en maak je de keuzes die bij jou passen. Zelf ben ik in 1997 gestart met mijn eigen bedrijf. Mijn belangrijkste doel was om te ontdekken of ik dat kon, een eigen bedrijf opzetten. Ik wist niets van het ondernemen en had geen netwerk. Ik heb dit alles in de eerste jaren van mijn onderneming geleerd. Met vallen en opstaan. Achteraf weet ik dat mijn bedrijf veel sneller succesvol was geweest als ik beter was voorbereid. Rond 2014 zijn Joyce en ik samen gestart met het uitwerken van onze plannen voor het Inspiratiehuis. Samen ondernemen, een nieuwe uitdaging. Wat ben ik trots op wat we hebben neergezet. Mooie activiteiten en bijzondere programma’s die daadwerkelijk zorgen dat deelnemers in hun kracht komen te staan. Zo kan ik dagelijks werken aan het realiseren van mijn droom: iedereen ondernemend.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Meer
Minder
Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

13.886

Pages served

1.671.346

Retention

11.5 min

Interactions

1.110

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.