JW Realestate Dubai LLC

Wiebe Vekemans

info@JWRealestateDubai.com

+31 6 48 20 31 97   +31 6 48 20 31 97

BEZOEKADRES

  Dongen

Wiebe Vekemans

Wiebe Vekemans is 37 jaar en woont in Tilburg. Hij deed onder andere werkervaring op bij een serviceverlenend bedrijf in de bouw- en industriesector, werkte een aantal jaar in de automotive en scheepvaart branche en koos er op een gegeven moment voor om zich te gaan specialiseren in het beleggen in vastgoed. In 2021 heeft Wiebe zijn eerste eigen beleggingsvastgoed aangekocht. Al snel merkte hij dat het door de huidige markt in Nederland steeds lastiger wordt om aan geschikt vastgoed te komen en een mooi rendement te maken. Door zijn blik te verruimen en buiten de gebaande paden te kijken kwam Wiebe al snel tot de conclusie dat Dubai – naast het geweldige klimaat en prachtige architectuur – ook een sterke visie heeft op hoe de stad zou moeten ontwikkelen naar de toekomst. Hier wordt namelijk aangemoedigd om te investeren, ook door buitenlandse investeerders. Met het oog op het netwerk van Wiebe en de kansen die Dubai biedt, was de keuze snel gemaakt: samen met Jeroen richtte hij JW Real Estate Dubai op. Het doel: de Nederlandse vastgoedinvesteerder unieke investeringen bieden, waarbij JW Real Estate Dubai klanten volledig ontzorgd en optimale service biedt.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Meer
Minder
Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.