Inspiratiehuis

Mw Joyce Verheijden

info@inspiratiehuismaastricht.nl

+31615095205   +31615095205

BEZOEKADRES

Athoslaan 12a

6213CD  Maastricht

Mw Joyce Verheijden

Is er een juist moment om een eigen bedrijf te starten? Bij mij duurde dat wel even. Veel plezier haalde ik uit mijn werk als intercedent en daarvoor als docent. Werken met leerlingen of klanten, om meer kennis te vergaren of om een fijne plek op de arbeidsmarkt te creëren, heb ik zo’n twintig jaar gedaan. Gestart ben ik met opleidingen als Pedagogische Academie, MO-B Aardrijkskunde en NLP Master Practioner. Die ervaring vormt de basis voor wat ik nu samen met Marlies doe: startende ondernemers helpen bij het vormgeven van hun bedrijf en de verbindende kracht zijn die nodig is bij het Inspiratiehuis. Daarnaast vind ik het supertof om inspiratiesessies uit te denken en uit te voeren in opdracht van bedrijven of scholen. Een rode draad is dat ik ook mezelf altijd veel vragen stel. Vragen die wat dieper gaan vind ik uitdagend en geven mij inspiratie, zoals wat geeft mijn leven zin en hoe blijf ik in mijn kracht. Daarbij help ik graag anderen bij hún zelfrealisatie. Graag kom ik tot de kern en trek daarbij alles uit de kast. Linksom of rechtsom, spelend ruimte winnend en gevend. Als je het kunt dromen dan kun je het waarmaken. Zie het leven als een omgekeerde toverbal, er gaat soms iets af maar er komen ook nieuw laagjes bij. Verras, vernieuw, sta open, durf te geven en te delen dan maken we samen de wereld stap voor stap een beetje mooier.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

24 Oct 23

Snelkookpan voor ondernemers

Meer
Minder
Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.