TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Opleiden van ZZP en MKB bedrijven en hun personeel via Fleximaal Community

Korte aansluitende training iteraties voor een betere aansluiting op het werkproces

Een publicatie van: Robin Louwerse

Opleiding van jezelf of het personeel moet passen naast de drukke werkzaamheden van het eigen bedrijf of de werknemer. Fleximaal biedt via haarzelf of aangesloten partners trainingsprogramma's aan. Deze programma's zijn gevormd rond leerdoelen die wij met je afspreken en daaromheen worden de trainingen, cursussen en workshops gevormd. Deze trainingen kunnen op locatie in een trainingslokaal, in onze trainingsfacciliteiten of online worden gevolgd.

Wij delen de trainingen altijd op in deeltrainingen die via iteraties kunnen worden afgenomen. Van het totale trainingsprogramma wordt er per onderdeel getraind en verdiept totdat de cursist, jezelf of je werknemer, de stof zelfstandig kan uitvoeren.

De trainingsprogramma's die wij als Fleximaal zelf aanbieden worden binnen het keurmerk programma "Een beter bedrijf" gevormd. Daarbij zijn de leerdoelen bepaald rondom de taken die de ondernemer moet regelen en beheersen. Daarmee leveren wij handvaten voor de ondernemer om zelf aan de slag te gaan, of, om beter te kunnen beoordelen en waarderen wat een leverancier aanbied.

Het keurmerk

het keurmerk "een beter bedrijf" wordt uitgereikt aan bedrijven die het gehele programma met goed gevolg hebben afgerond. De trainingsprogramma's zijn er in drie fasen.

Een beter bedrijf Brons

Met het brons programma bieden we de basis begrippen van de onderwerpen aan. Met het brons programma leer je begrijpen wat de topics inhouden, en leer je de kernprocessen die met de topics samengaan. Na het afronden van het brons programma kan je zelfstandig de kernprocessen benoemen en weet wat deze inhouden. Je kunt er mee aan de slag om mensen die expertise op dit gebied aanbieden op inhoud aan te spreken.

Een beter bedrijf Zilver

Met het zilver programma leer je de basis begrippen van het brons programma te verdiepen naar handvaten waarmee je in de basis zelf aan de slag kunt. Je leert de kernbegrippen in de praktijk kleinschalig toe te passen. Je kunt een bijdrage leveren aan het proces van diegene die je inhuurt voor deze expertise. Daarbij kan je verbeteringen aanbrengen in het scherpstellen van de vraag die je de externe specialist stelt.

Een beter bedrijf Goud

Met het goud programma richten wij ons op de masterclasses op de topics. Je verdiept je in een topic zodat je zelfstandig zonder hulp van een extern specialist de topic in de praktijk kunt brengen. Let wel, de specialist is de expert met jarenlange kennis op dit kerngebied. Er blijft altijd baas boven baas. Echter, het goud programma is er op gericht dat je als MKB ondernemer zelfstandig met de kernbegrippen aan de slag kunt, en daar minder vaak de externe specialist voor hoeft te raadplegen.

Ben je zelf specialist en biedt je een trainingsprogramma aan dan komen we graag met je in contact.

Ben je MKB ondernemer en zoek je een trainingsprogramma over een bepaald onderwerp? Wij brengen de partijen bij elkaar in je eigen regio en zorgen voor een aantrekkelijk en passend trainingsprogramma.

Ben je op zoek naar een online trainingsprogramma om interactieve trainigen op te zetten voor je personeel, ook dan hebben we aantrekkelijke software oplossingen voor training en toetsing.

 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

5 Jun 24

SEO voor bestaande Wordpress websites

30 May 24

Een website voor starters slechts € 199 per maand. 10 tips voor website voor starters

6 Dec 23

Een landingspagina maken

1 Dec 23

Ben jij al zichtbaar met je bedrijf of kan je zichtbaarheid verbeteren

29 Nov 23

Beter online via Fleximaal Community platform

Meer
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.