TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Opleiden van ZZP en MKB bedrijven en hun personeel via Fleximaal Community

Publicatie

15 Feb 23

Gewijzigd

15 Feb 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Korte aansluitende training iteraties voor een betere aansluiting op het werkproces

Een publicatie van: Robin Louwerse

Opleiding van jezelf of het personeel moet passen naast de drukke werkzaamheden van het eigen bedrijf of de werknemer. Fleximaal biedt via haarzelf of aangesloten partners trainingsprogramma's aan. Deze programma's zijn gevormd rond leerdoelen die wij met je afspreken en daaromheen worden de trainingen, cursussen en workshops gevormd. Deze trainingen kunnen op locatie in een trainingslokaal, in onze trainingsfacciliteiten of online worden gevolgd.

Wij delen de trainingen altijd op in deeltrainingen die via iteraties kunnen worden afgenomen. Van het totale trainingsprogramma wordt er per onderdeel getraind en verdiept totdat de cursist, jezelf of je werknemer, de stof zelfstandig kan uitvoeren.

De trainingsprogramma's die wij als Fleximaal zelf aanbieden worden binnen het keurmerk programma "Een beter bedrijf" gevormd. Daarbij zijn de leerdoelen bepaald rondom de taken die de ondernemer moet regelen en beheersen. Daarmee leveren wij handvaten voor de ondernemer om zelf aan de slag te gaan, of, om beter te kunnen beoordelen en waarderen wat een leverancier aanbied.

Het keurmerk

het keurmerk "een beter bedrijf" wordt uitgereikt aan bedrijven die het gehele programma met goed gevolg hebben afgerond. De trainingsprogramma's zijn er in drie fasen.

Een beter bedrijf Brons

Met het brons programma bieden we de basis begrippen van de onderwerpen aan. Met het brons programma leer je begrijpen wat de topics inhouden, en leer je de kernprocessen die met de topics samengaan. Na het afronden van het brons programma kan je zelfstandig de kernprocessen benoemen en weet wat deze inhouden. Je kunt er mee aan de slag om mensen die expertise op dit gebied aanbieden op inhoud aan te spreken.

Een beter bedrijf Zilver

Met het zilver programma leer je de basis begrippen van het brons programma te verdiepen naar handvaten waarmee je in de basis zelf aan de slag kunt. Je leert de kernbegrippen in de praktijk kleinschalig toe te passen. Je kunt een bijdrage leveren aan het proces van diegene die je inhuurt voor deze expertise. Daarbij kan je verbeteringen aanbrengen in het scherpstellen van de vraag die je de externe specialist stelt.

Een beter bedrijf Goud

Met het goud programma richten wij ons op de masterclasses op de topics. Je verdiept je in een topic zodat je zelfstandig zonder hulp van een extern specialist de topic in de praktijk kunt brengen. Let wel, de specialist is de expert met jarenlange kennis op dit kerngebied. Er blijft altijd baas boven baas. Echter, het goud programma is er op gericht dat je als MKB ondernemer zelfstandig met de kernbegrippen aan de slag kunt, en daar minder vaak de externe specialist voor hoeft te raadplegen.

Ben je zelf specialist en biedt je een trainingsprogramma aan dan komen we graag met je in contact.

Ben je MKB ondernemer en zoek je een trainingsprogramma over een bepaald onderwerp? Wij brengen de partijen bij elkaar in je eigen regio en zorgen voor een aantrekkelijk en passend trainingsprogramma.

Ben je op zoek naar een online trainingsprogramma om interactieve trainigen op te zetten voor je personeel, ook dan hebben we aantrekkelijke software oplossingen voor training en toetsing.

 


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.