TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een publicatie in Fleximaal Community

Ieder bedrijf, of je nu starter bent of gevorderd, heeft een doorlopende taak om gevonden te worden door nieuwe opdrachtgevers. Meer klanten, meer omzet, meer geld.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Moderator

Een publicatie in Fleximaal Community wordt bekeken door een moderator. De moderator geeft de publicatie vrij. Daarbij wordt gelet op onze regels voor publicaties. Wanneer de publicatie aan de regels voldoet geeft de moderator die vrij. Je ontvangt tevens een inlog waarmee je zelf nieuwe publicaties kunt aanmaken. Telkens weer worden aanpassingen en nieuwe publicaties door de moderator gelezen en vrijgegeven. Als de publicatie niet (meer) voldoet aan de richtlijnen dan ontvang je daarover bericht. 

Voordelen en voorwaarden

Een publicatie in Fleximaal Community geeft invulling aan een aantal uitdagingen die iedere ondernemer tegenkomt. Ten eerste, je hebt als ondernemer taak om je doelgroep / potentiele klanten, te laten weten wat je expertise is en waarom ze bij jou moeten zijn. Fleximaal Community geeft daar invulling aan door jou publicatie gratis online te plaatsen. Via een contact formulier onder jouw publicatie kan de bezoeker direct met jou in contact komen. In ruil daarvoor verwachten we van jou een zekere inspanning. We vragen je om jaarlijks 3 publicaties te maken. Daarnaast eisen we dat de aangeleverde contactgegevens actueel worden gehouden. Mocht je niet (meer) aan je jaarlijkse verplichting toe komen, dan rekenen we een klein bedrag van 1 euro per maand om je publicatie live te houden. Mochten we niet in staat zijn je via de contact gegevens te bereiken dan vervalt je publicatie in intellectueel eigendom aan ons platform. Het is dus zaak om min of meer actief betrokken te zijn bij de door jou aangeleverde kopij / inhoud.

Voordeel: Google vindbaarheid en SEO

Een publicatie die je aanlevert wordt geindexeerd door Google. Dit in tegenstelling tot alle andere social platformen, de inhoud van de Fleximaal Community wordt in Google gevonden. Je kunt dus actief worden gevonden op de inhoud die je aanlevert. Daarbij wordt door onze pagina's verwezen naar je website. Je kunt de url daarvan aanpassen in het profiel. Doordat er wordt verwezen naar je website door een grotere "nieuws" website, geef je aan Google het belang van je bedrijf aan. Daar heb je met je eigen website voordelen aan. Uiteraard mag je verwijzen naar een blog pagina op je eigen website waar soortgelijke inhoud op staat. Daarmee verhoog je je relevantie. De publicatie pagina op Fleximaal Community is door ons al technisch zo gemaakt dat de metas, koppen H1, H2 en de content voldoet aan de eisen voor SEO vindbaarheid. Daarnaast verbeteren wij de website doorlopend en zorgen wij voor bezoekers, SEO en vindbaarheid. Via campagnes zorgen wij voor bezoekers op de website zodat er veel interactie ontstaat.

Denk eens aan een actualiteit, iets wat in het nieuws was vandaag. Als je hierover op je eigen website publiceert dan zal dit niet direct gevonden worden. Dat komt omdat Google bij weinig nieuwswaarde je website minder vaak indexeerd. Nieuws op een nieuwswebsite heeft een veel hoger verloop, en zal dagelijks worden geindexeerd. Zo dus ook met de publicaties op Fleximaal Community. Doordat er dagelijks nieuwe content wordt geplaatst komt Google vaker indexeren, en heb je voordeel aan de nieuwswaarde van je eigen publicaties. "We" en daar mee jouw publicatie worden beter geindexeerd en beter gevonden. 

Voordeel: Actieve ruchtbaarheid

Er wordt dus actief ruchtbaarheid aan je publicatie gegeven. Daarnaast kan je zelf ook wat doen om de pagina beter gevonden te laten worden. Daarvoor hebben wij marketing tools die je tegen een kleine vergoeding kunt inzetten. Daarmee promoot je jezelf en je eigen bedrijf bij een ernorme groep ondernemers.

Voordeel: Marketing data verzamelen

Via het CRM kan je alle contacten die je opdoet via de promotie volgen in de stappen die zij nemen. Daarbij kan je de groepen opnieuw aanspreken via de tools die wij bieden en zo de potentiele klanten verder je eigen funnels in te verleiden. Dat werkt via een stappenplan. Stap 1 is het bereiken van de doelgroep. Stap 2 is bezoekers op de publicatie. Stap 3 is verleiden tot een eerste interactie. Stap 4 is de bezoeker laten terugkeren. Stap 5 is verleiden tot een koopsignaal. Stap 6 is refereren aan je bedrijf. Bij iedere marketing stap verrijken we de data. Dat gaat vanzelf en wordt door de bezoeker opgegeven. Gaandeweg komen we meer en meer te weten over de bezoeker, waarna we de bezoeker kunnen aanspreken via meerdere media en uiteindelijk klant (van jouw bedrijf) maken.

Voordeel: Support en ondersteuning bij moeilijke taken

Is taal niet je ding? Geen nood. Het Fleximaal Community platform helpt daar waar het kan. Heb je een publicatie geschreven en wil je iemand even naar de zoekwoorden laten kijken? Dan is er de optie om een snelle SEO review te laten doen. Je betaalt daarvoor een kleine bijdrage. Is je taalvaardigheid een beetje roestig, en twijfel je over de nieuwe spelling of d's en t's. Dan kan je voor een klein bedrag een specialist je publicatie laten nakijken. Heb je ergstige twijfels over je publicatie en wil je dat deze op een professionele manier wordt gereviseerd, ook dat kan tegen een kleine betaling. Het mooie daaraan is dat deze "opdrachten" binnen het netwerk van het Fleximaal Community platform worden opgelost. Met andere woorden, er komen mogelijk ook opdrachten voor jou uit het platform.

Voordeel: kennisbank met expertisen

Heb je als ondernemer een vraag dan kan je dus gratis terecht op de kennisbank op Fleximaal Community. Je kunt je inlezen op actuele materie, naslag doen op voorbije jaren, je kunt inspiratie opdoen en algemeen informatie inwinnen over een brede keur aan onderwerpen die je vroeger of later een keer met je onderneming tegenkomt.

Voordeel: Opdrachten uit het platform

Opdrachten die uit het platform komen worden onderverdeeld in kleine taken. Onze projectmanagers verdelen de projecten en taken zover mogelijk in kleinere deeltaken dat er een "kaartje" overblijft met daarop een helder afgebakende taak. Je kunt zoveel taken uit het platform realiseren als je zelf wilt en je bouwt daarmee een reputatie op. Deze reputatie werkt door in het verkrijgen van nieuwe opdrachten. De beste reputatie mag de grootste opdrachten uitvoeren. De opdrachtgever heeft vooruit al voldaan, dus na het afronden van de taak kan deze door de klant worden goedgekeurd en daarmee heb je meteen geld op de bank.

Zijn er ook nadelen?

Natuurlijk zal iederen SEO en marketing specialist je adviseren om je eigen website goed in Google te brengen en te houden. Je kunt je geld maar 1 keer uitgeven en dat moet je goed besteden. Dit nadeel heeft ook een voordeel. Stel je spendeert duizenden euros om uiteindelijk een plekje op pagina 2 van Google te bemachtigen. Of je kunt gratis organisch gevonden worden op pagina 1 van Google. Jazeker het is dan strategisch nog mogelijk om via de betaalde opdrachten bovenaan in Google te komen. Maar dat is een tijdelijk effect. Zodra je stopt met betalen sta je niet meer op pagina 1. Organische prestaties komen uit actualiteit / nieuwswaarde , content en relevantie. Technisch lossen wij op. Minimale inspanning maximaal resultaat.

Meteen beginnen? Klik hier om de wizzard te starten


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

5 Jun 24

SEO voor bestaande Wordpress websites

30 May 24

Een website voor starters slechts € 199 per maand. 10 tips voor website voor starters

6 Dec 23

Een landingspagina maken

1 Dec 23

Ben jij al zichtbaar met je bedrijf of kan je zichtbaarheid verbeteren

29 Nov 23

Beter online via Fleximaal Community platform

Meer
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.