TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Het aanmaken van een Fleximaal Community Account

Publicatie

13 Jul 23

Gewijzigd

13 Jul 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Het aanmaken van een account in Fleximaal werkt in een aantal stappen. Je kan je gegevens aanleveren via een handig formulier. Tot zo ver standaard. Om een wildgroei van fake accounts tegen te gaan verifiëren we de opgegeven gegevens met de gegevens in de KVK. Zodra alles klopt maken we een account aan en daarvan ontvang je een e-mail op het opgegeven adres. Om met je in contact te komen bellen we je in de week na het aanmaken van het account om te zien of alles naar wens is verlopen.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Voor Fleximaal zijn al die extra controles extra werkdruk. Toch kiezen we bewust voor die extra controles. Ons streven is echter om het team zo compact mogelijk te houden, en daarom de focus te verleggen naar een korte controle aan de voorkant - in plaats van de schade te herstellen van fake accounts.

Grote inspanning

Het up to date houden van de informatie op onze online systemen is voor ons heel belangrijk. Daarbij willen we voorkomen dat kwaadwillenden onze systemen misbruiken om ongewenste content te verspreiden. Daarom is deze extra controle belangrijk. Helaas levert het wat vertraging op de aanmaak van je account.

Veiligheid

Ook voor het veilig houden van de systemen doen we een beroep op de opmerkzaamheid van onze klanten. Zie je ergens een vreemde tekst of een blog met links naar vreemde websites? Meld het ons, wij belonen je opmerkzaamheid met extra benefits op ons platform.

Kijk voor het aanmaken van een account hier: https://fleximaal.com/prijslijst/ 


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.