TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

De voordelen van een basis account voor Fleximaal Community.

Publicatie

21 Aug 23

Gewijzigd

21 Aug 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Met een basis account heb je een eigen inlog in het Fleximaal Community platform. Je maakt gebruik van het CMS om content toe te voegen aan het platform. Je hebt zelf de controle over je eigen gegevens in je persoonlijke CRM. Je kunt je eigen blogs aanmaken, editen en deleten (beheren). Je hebt een overzicht van je eigen blogs en kunt gebruik maken van je marketing dashboard.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Met een basis account heb je zelf het beheer over je account. Je kunt gebruik maken van het inhoudbeheer systeem CMS om je blogs te beheren.

Beheer van je blogs

Je kunt via het CMS een lijst opvragen van alle blogs die je hebt gemaakt. Maak je veel blogs dan kan je via een zoekbalk de juiste blog vinden. De blog kan je eindeloos editen totdat deze perfect is. Een moderator zal je blog bekijken voordat deze live gaat. In de tussentijd kan je zelf dus nog aanpassingen doen. De moderator kan je via mail of telefoon op de hoogte brengen van remmende factoren, of wanneer de blog voldoet aan onze regels deze live zetten.

Beheer van je gegevens

Zoals je kunt zien op de profiel pagina van de specialist zijn er een hele hoop gegevens die je kunt invullen. Je vult uiteraard je contact gegevens in, zodat bezoekers contact met je op kunnen nemen. Je kunt ook je social media accounts toevoegen en bijvoorbeeld je skills en vaardigheden.

Vraag het de helpdesk

Mocht je ergens niet uitkomen dan kan je de gratis helpdesk bellen of mailen. Wij helpen je op pad en kleine technische dingen kunnen we gratis voor je regelen. Mocht de ondersteuning meer vergen dan kan je via een betaallink gebruik maken van de support die meer dan de basis vergt. Komt deze betaalde hulpvraag vaker voor dan is het voordeliger om de premium variant te proberen.

Moderated content en regels

We hebben regels waardoor we de content op het Fleximaal Community platform veilig en schoon willen houden. De moderator zal de content daarom nalopen maar niet aanpassen. Je krijgt dus feedback over de aanpassing via de contactgevens. Daarom staat in de regels dat je beschikbaar moet zijn voor contact. Om je content live te houden is het dus belangrijk dat je gegevens up-to-date blijven.


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.