TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

De voordelen van een basis account voor Fleximaal Community.

Met een basis account heb je een eigen inlog in het Fleximaal Community platform. Je maakt gebruik van het CMS om content toe te voegen aan het platform. Je hebt zelf de controle over je eigen gegevens in je persoonlijke CRM. Je kunt je eigen blogs aanmaken, editen en deleten (beheren). Je hebt een overzicht van je eigen blogs en kunt gebruik maken van je marketing dashboard.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Met een basis account heb je zelf het beheer over je account. Je kunt gebruik maken van het inhoudbeheer systeem CMS om je blogs te beheren.

Beheer van je blogs

Je kunt via het CMS een lijst opvragen van alle blogs die je hebt gemaakt. Maak je veel blogs dan kan je via een zoekbalk de juiste blog vinden. De blog kan je eindeloos editen totdat deze perfect is. Een moderator zal je blog bekijken voordat deze live gaat. In de tussentijd kan je zelf dus nog aanpassingen doen. De moderator kan je via mail of telefoon op de hoogte brengen van remmende factoren, of wanneer de blog voldoet aan onze regels deze live zetten.

Beheer van je gegevens

Zoals je kunt zien op de profiel pagina van de specialist zijn er een hele hoop gegevens die je kunt invullen. Je vult uiteraard je contact gegevens in, zodat bezoekers contact met je op kunnen nemen. Je kunt ook je social media accounts toevoegen en bijvoorbeeld je skills en vaardigheden.

Vraag het de helpdesk

Mocht je ergens niet uitkomen dan kan je de gratis helpdesk bellen of mailen. Wij helpen je op pad en kleine technische dingen kunnen we gratis voor je regelen. Mocht de ondersteuning meer vergen dan kan je via een betaallink gebruik maken van de support die meer dan de basis vergt. Komt deze betaalde hulpvraag vaker voor dan is het voordeliger om de premium variant te proberen.

Moderated content en regels

We hebben regels waardoor we de content op het Fleximaal Community platform veilig en schoon willen houden. De moderator zal de content daarom nalopen maar niet aanpassen. Je krijgt dus feedback over de aanpassing via de contactgevens. Daarom staat in de regels dat je beschikbaar moet zijn voor contact. Om je content live te houden is het dus belangrijk dat je gegevens up-to-date blijven.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

5 Jun 24

SEO voor bestaande Wordpress websites

30 May 24

Een website voor starters slechts € 199 per maand. 10 tips voor website voor starters

6 Dec 23

Een landingspagina maken

1 Dec 23

Ben jij al zichtbaar met je bedrijf of kan je zichtbaarheid verbeteren

29 Nov 23

Beter online via Fleximaal Community platform

Meer
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.