TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Verdien met je netwerk

Publicatie

17 Oct 23

Gewijzigd

17 Oct 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Ondernemers die een netwerk hebben kunnen goed geld verdienen met netwerken. Fleximaal Community heeft een aantal acties. Zo is er de Fleximaal Award waar mensen gebruik maken van het platform en op basis van groei en voortgang een Tesla Model 3 kunnen winnen. Of de ambassador actie, waar ondernemers een speciale link krijgen om hun relaties op Fleximaal Community te wijzen. Wanneer de relatie een lidmaatschap afneemt ontvangt de ondernemer direct geld op de bank.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Geld verdienen met je netwerk, hoe mooi is dat. Hoe vaak is het dat je bij een klant of een relatie bent en daar hoort dat er uitdagingen liggen die buiten je eigen vakgebied vallen? Het is even omdenken, maar het kan direct lonen. Je bent grafisch vormgever en je bent bij een klant die enorm tegen zijn printer staat te schelden. Het omgaan met printers is niet je vakgebied, maar wellicht ken je iemand die in printers doet. Zo kan jij de relatie leggen die jouw klant verder helpt.

Omdenken

Het aandragen van relaties voor vakmensen buiten je eigen vakgebied vraagt lef. Je moet ook de juiste mindset hebben om een andere ondernemer iets te gunnen en op pad te helpen.

Ambassadeur

Het ambassadeur netwerk van Fleximaal Community werkt precies zo. Fleximaal Community netwerk zorgt ervoor dat leads worden uitgewisseld.

Het goede voorbeeld

Om onze eigen diensten en producten goed in de markt te zetten maken wij gebruik van een vergelijkbare wisselwerking. Zo delen wij het eerste jaar de omzet met jou bij het aandragen van een nieuwe klant. Stuur ons een mail en wij sturen jou een unieke link die voor jou op maat is. Daarmee zien wij wanneer één van jouw relaties via die link bij ons lid wordt. En dat belonen we met direct geld.

Lidmaatschap Door jou te factureren
Basic per jaar € 45  € 25 
Premium per jaar € 540  € 150

* Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbeidingen. Je kunt deze aanbieding niet combineren met de Tesla aanbieding.

** Zolang de voorraad geldt. Deze actie is voorlopig beperkt tot de eerste 200 nieuwe leden. Prijzen incl BTW.

Wil je meedoen? Neem dan contact op via onderstaande link (paarse knop).


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.