TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Groeien met je bedrijf met ondersteuning van de Groeicoach

Publicatie

19 Oct 23

Gewijzigd

19 Oct 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Groeien met je bedrijf is een hele opgave. Soms is het fijn om je groeiplannen eens te delen met een ervaren ondernemer. Fleximaal Community biedt daarom de Groeicoach.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Een groeicoach is een ervaren ondernemer die goed kan luisteren naar je plannen en daarop kan reflecteren. Daarnaast kan de groeicoach verbindingen voor je leggen en je plannen helpen structureren. Daarbij is het zaak om de juiste vragen te stellen waar je zelf mee aan de slag kunt.

Valkuilen

Een groeicoach kan je helpen om valkuilen te voorkomen. Risico's helpen inschatten, veelgemaakte fouten helpen voorkomen. Vaak door een gedegen stappenplan de basis te laten zijn. Een groeicoach is er niet om je te remmen, maar om je blik en visie te verbreden.

Groeiplan

Desgewenst kan een Groeicoach je helpen je groeiplan vast te leggen in een document, compleet met financiele onderbouwing. Wanneer je de wens hebt om personeel aan te nemen kijkt de groeicoach met je mee om het juiste moment te kiezen.

Stip aan de horizon

De groeicoach kan je helpen de stip aan de horizon vast te stellen en goed te omkaderen. Daarmee voorkom je dat je tijd en geld besteed aan het halen van een doel dat je in alle haast al voorbij bent gerend.

Die stip aan de horizon is heel belangrijk voor jou als ondernemer, en voor de haalbaarheid van je succes.


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.