TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Nieuw op Fleximaal Community? Hier zijn je opties!

Publicatie

23 Oct 23

Gewijzigd

23 Oct 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Jij plaatst je content op Fleximaal Community, wij maken je zichtbaar, vindbaar en zorgen voor leads. Daarnaast zorgt Fleximaal Community voor structuur in je marketing en sales, en biedt alle mogelijkheden om de kennis en ondernemersvaardigheden uit te breiden en te versterken.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Deelnemen aan het Fleximaal Community platform is haalbaar voor iedere ondernemer. Of je nu starter bent of al vele jaren goed bezig bent. Wij hebben verschillende account vormen die al begint bij gratis online adverteren.

Gratis adverteren

Je kunt op Fleximaal Community al terecht voor 0 euro en een beetje tijd. Onder het kopje schrijf je verhaal https://fleximaal.com/schrijf-je-verhaal/ schrijf je gratis je eerste blog. Je kunt op deze manier gratis je content aanbieden op het platform Fleximaal Community. Je kunt je inhoud aanmaken en via de wizzard binnen een week nog corrigeren en scherp krijgen. Als je de inhoud definitief maakt plaatsen wij deze (na controle) live. Je (bedrijfs)gegevens vul je in via het online formulier.

Kosten: 0 euro.

Een basis account

Beter is dat je volledig beheer hebt over je content en je gegevens. Je hoeft niet alles in 1 keer goed te doen. Zo kan je je verhaal scherp krijgen en hoef je je gegevens niet allemaal ineens online te zetten. Je kunt gaandeweg je gegevens compleet maken, en al je blogs beheren. Door eens per maand iets kleins te veranderen aan je blog content hou je je content actueel.

Kosten: € 3,75 per maand (45 euro per jaar).

https://fleximaal.com/account-aanmaken/1/ 

Een premium account

Met een premium account helpt het Fleximaal Team bij het opzetten van je account en het invullen en actueel houden van je gegevens. Daarnaast helpen we je het beste uit je marketing tools te halen. Het Fleximaal Community team helpt je met het aanmaken van spelelementen op je blog content en het via slimme tools beheren van je periodieke marketing (marketing sprints). Door je marketing te automatiseren kan jij je klanten helpen en loopt je marketing automatisch door volgens je marketing agenda. Het Fleximaal Community team helpt je met het inrichten van de campagne en blijft betrokken gedurende de campagnes zodat je marketing goed blijft doorlopen.

Kosten: € 45 euro per maand (540 euro per jaar).

https://fleximaal.com/account-aanmaken/2/ 

Groei coaching

Met het groei coaching account werk je gestructureerd aan je groeidoelen. Met de groeicoach werk jij met een ervaren ondernemer je groeiplan uit en werk je actief aan je bijbehorende marketing doelen. De groeicoach luistert, reflecteert en structureert en maakt daarbij gebruik van jarenlange kennis en ervaring en het opgebouwde netwerk. Het groei coaching account is per maand opzegbaar.

Kosten: € 170 euro per maand, per maand opzegbaar.

https://fleximaal.com/account-aanmaken/3/ 

Marketing en sales coaching

De marketing en sales coach helpt je met het uitwerken van een marketing aanpak. Daarbij worden doelen gesteld en een actieplan uitgewerkt. De sales coach werkt met jou aan je warme en koude acquisitie en het Fleximaal Community team zorgt voor netwerk, leads en sales ondersteuning. Ideaal voor bedrijven die actiever met de marketing en sales willen omgaan. Marketing en sales coaching is per maand opzegbaar.

Kosten: € 170 euro per maand, per maand opzegbaar.

https://fleximaal.com/account-aanmaken/4/ 

Maatwerk

Voor bedrijven die meer uit de marketing en sales willen halen bieden we maatwerk oplossingen. Neem contact op via de paarse knop hieronder, dan maken we een afspraak om alle opties door te nemen.

Netwerkversie

Speciaal voor netwerkclubs en organisaties hebben we aangepaste abonnementen. Neem contact op via de paarse knop hieronder, dan maken we een afspraak om alle opties door te nemen.

 


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.