TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Zet je marketing en sales weer op de eerste plaats met Fleximaal.

Publicatie

13 Nov 23

Gewijzigd

13 Nov 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Veel bedrijven hebben het -of- druk met werken voor klanten -of- druk met marketing en sales. Waarom? Je kunt je tijd meer 1 keer besteden. Klanten op 1 is altijd een goede strategie, maar niet als je daardoor niet meer aan je marketing en sales toekomt. Gevolg? Je vergeet je marketing en sales en daardoor vallen er gaten in je cashflow. Je kunt het wel snel weer oppikken, maar dat kost tijd. En heb je die?

Een publicatie van: Robin Louwerse

Met Fleximaal Community werk je zonder veel inspanning aan je marketing en sales. Jij maakt content (blogs) en wij maken je zichtbaar, vindbaar en zorgen voor leads.

Zichtbaar met je bedrijf

Op Fleximaal Community worden maandelijks vele tienduizenden blogs getoond aan duizenden ondernemers. Doordat wij actief het platform promoten onder een zakelijke doelgroep, komen er massa's ondernemers op de content af. Gevolg? Zichtbaarheid! En ook van jouw blog!

Vindbaar met je bedrijf

Fleximaal fungeert als kennisplatform een beetje als een nieuwswebsite. Doordat er dagelijks nieuwe content op het platform wordt geplaatst komen zoekmachines vaker terug. Het effect daarvan is dat je content sneller in zoekmachines vindbaar is. Doordat vele ondernemers af en toe content plaatsen, of bestaande content een beetje aanpassen, is er altijd nieuws in ogen van zoekmachines als Google en Bing. Dat is voor zoekmachines interessant, en daardoor komen ze dagelijks terug op zoek naar nieuwe content. Op je eigen website is dat vaak eens per maand of zelfs 6 weken.

Op deze manier heb je dus baat bij het toevoegen van content van andere ondernemers. Dat noemen we collectieve SEO.

Meer klanten

Bezoekers kunnen via een laagdrempelige stap contact met je opnemen op basis van de content die jij hebt geplaatst. Je hebt in die content laten zien dat je er verstand van hebt en dat je vanuit je passie onderneemt. De eerste stap naar meer leads is dus het plaatsen van content.

Daarnaast wordt je met je account onderdeel van het Fleximaal Netwerk. Wij leggen actief de verbinding tussen jou en andere ondernemers. Daarbij zorgen wij door extra marketing en sales voor extra leads voor het netwerk. Een win-win!

Wil je meer weten? neem dan contact op via de paarse knop!


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.