TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Starten met een eigen bedrijf is behoorlijk intensief

Publicatie

8 Feb 23

Gewijzigd

8 Feb 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Kenniscentrum Fleximaal Community ZZP en MKB

Een publicatie van: Robin Louwerse

Hoe je ook start, het opstarten van een nieuw bedrijf is behoorlijk intensief. Je moet van alle markten thuis zijn of overal expertise voor inhuren. Maar niet alle expertise is eenvoudig te vinden. Je vraagt eens rond en daarna vind je wel iemand die iemand kent... En voor je het weet zit je jarenlang vast aan een contract.

Starten met een eigen bedrijf is moeilijk en daar kan je alle hulp bij gebruiken. Ten eerste natuurlijk een bron van informatie. Je leest je eerst in via online bronnen. Maar soms kom je dan nog net iets tekort. Een online cursus kan dan uitkomst bieden. Maar ook daarmee kan je net wat vragen onbeantwoord laten. Het kennisnetwerk Fleximaal Community is precies daarvoor opgezet. Ondernemers delen de kennis en expertise via publicaties. Fleximaal Community stelt trainingsprogramma's en cursussen samen. En als dat niet voldoende is kan je bellen en wij zoeken het voor je uit.

Zo ben je als starter ZZP of MKB ondernemer met Fleximaal op het juiste adres. Kennis delen, netwerken, samen werken aan opdrachten.

Daarbij ontwikkeld Fleximaal, de moederorganisatie waar Fleximaal Community een onderdeel van uitmaakt, online software. Deze online software is bijvoorbeeld CMS software waarmee je een website of webshop kunt onderhouden. CRM software om je contacten mee te beheren, en marketing software om doelgroepen op een gestructureerde manier te benaderen. Dit alles is gestoeld op een online boekhoudpakket dat speciaal is ingericht op de wensen van de ondernemer. Geen moeilijke woorden, maar eenvoud en zelf kunnen doen.

Fleximaal Community is dus een instapklaar hulpmiddel om snel te starten met je bedrijf en de hulp daar te vinden wanneer en waar je het nodig hebt.

Daarmee wordt starten met je bedrijf steeds makkelijker! Heb je vragen dan stel je die eenvoudig via 076 204 09 72

Succes!


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.