TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Starters opgelet. Snel een goedkope website met CMS? Nu slechts 199 per maand.

Een website met CMS, SEO en online marketing voor een klein bedrag per maand. Fleximaal helpt je door de eerste fase van de groei met je website heen en verzorgt een mooie communicatieve website voor je bedrijf.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Starters opgelet!

Wil je snel een goedkope website met CMS? Nu slechts €199 per maand.

Bij Fleximaal krijg je een website met CMS, SEO en online marketing voor een klein bedrag per maand. Wij begeleiden je door de eerste fase van de groei met je website en zorgen voor een aantrekkelijke, communicatieve website voor je bedrijf.

Waar moeten starters op letten bij het laten maken van een website?

Budgetbeheer

: Geef niet al je geld in de eerste week uit aan één item. Zorg dat je budget over blijft voor andere belangrijke zaken.

Professionele aanpak

: Een goede website maken is een taak voor professionals. Het gaat niet alleen om een mooi plaatje, maar om een site die goed zichtbaar en vindbaar is voor je doelgroep.

Geen WordPress-website via een template

: Een WordPress-website maken via een template is eenvoudig met basiskennis. Voor een paar honderd euro kun je een WordPress-specialist inhuren die WordPress installeert, een template laadt en wat teksten en afbeeldingen toevoegt. Dit is snel en relatief goedkoop, maar let op: vaak wordt er niet genoeg aandacht besteed aan de SEO. Het beheer van de website is voor veel MKB gebruikers te ingewikkeld.

Geen AI-website met Wix

: Met Wix kun je snel een indrukwekkende website maken met behulp van AI. Houd er wel rekening mee dat je zelf aan de slag moet met SEO en bezoekersgeneratie. Een beperking van Wix is dat maatwerk niet mogelijk is, wat later problemen zal opleveren.

Top 10 website tips voor starters

Budget

: Geef niet al je geld uit aan je website. Zichtbaarheid en vindbaarheid: Gebruik gratis sociale media om je doelen te bereiken.

Adverteren

: Begin niet meteen met adverteren; zorg eerst dat je online processen op orde zijn.

Externe links

(backlinks): Wordt er vanaf een andere website gelinkt naar jouw website dan heet dat een backlink. Laat een backlink naar content wijzen, en niet naar de homepage. Bouw aan meerdere backlinks van gerenommeerde bedrijven om je website te promoten.

Test je onboardingproces

: Laat vrienden en bekenden je website testen voor feedback. Laat iedereen eerlijk zijn, luister goed naar de feedback.

Eenvoudig hoofdmenu

: Zorg voor een eenvoudige, doordachte menu-structuur. Minder opties dwingt je bezoeker om de menukeuze te maken die jij kiest om je verhaal te presenteren.

Analysetools

: Gebruik tools om te zien hoe bezoekers reageren op je website. Gebruik Google Analytis, Google search console. Deze zijn gratis te gebruiken. Gebruik Hotjar om met je bezoeker mee te kijken. Haal zo de onvolkomenheden uit je website.

Google-analyse

: Gebruik tools zoals Semrush en Screaming Frog om te controleren hoe Google je website ziet. Let op het gebruik van de koppen (H1 en H2) en maak de Google resultatenlijst aantrekkelijk via de title en descriptions op je website.

Zoekwoordenlijst

: Maak een lijst van zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en test deze met analysetools en verwerk deze in de koppen.

Gebruik van zoekwoorden

: Plaats belangrijkste zoekwoorden in de H1-kop op je website.

Zichtbaarheid en vindbaarheid van je website

Er zijn verschillende manieren om online gevonden te worden, met Google als de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Gebruik H1- en H2-koppen om aan te geven welke zoekwoorden belangrijk zijn voor je website.

Pagina-titels en beschrijvingen

: Elke webpagina heeft een titel en beschrijving die in Google-resultaten verschijnen. Zorg dat deze aantrekkelijk en relevant zijn.

Leveren wat je belooft

: Wanneer je via H1- en H2-koppen aangeeft waarop je gevonden wilt worden, zorg dan dat de inhoud van je pagina dit ondersteunt.

Het Fleximaal traject

Met Fleximaal bouwen wij een aantrekkelijke website voor je, beginnend met de marketingaspecten. We analyseren de informatie- en communicatiebehoeften van je doelgroepen en richten de website daarop in.

We voeren een AI-analyse uit en doen een zoekwoordenonderzoek om je communicatie te optimaliseren. Vervolgens bouwen we een gebruiksvriendelijke website met CMS. Na de lancering verfijnen we je SEO en online marketing, en gebruiken nieuwsbrieven en sociale media om bezoekers naar je site te trekken.

Je zichtbaarheid en vindbaarheid worden verder verbeterd via Fleximaal Community. Doorlopend blijven we met je in gesprek om je te ondersteunen.

Dit traject bieden wij aan voor €199 excl. BTW per maand via het PREMIUM pakket. Wacht niet langer en start vandaag nog! Meld je aan 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

26 Jun 24

Buitenkans: Investeren via STAK en dividend

5 Jun 24

SEO voor bestaande Wordpress websites

30 May 24

Een website voor starters slechts € 199 per maand. 10 tips voor website voor starters

6 Dec 23

Een landingspagina maken

1 Dec 23

Ben jij al zichtbaar met je bedrijf of kan je zichtbaarheid verbeteren

Meer

Goedkope website Breda

Goedkope website Tilburg

Goedkope website Rotterdam

Website laten maken Breda

Website laten maken Tilburg

Website laten maken Rotterdam

Website bouw Breda

Website bouw Tilburg

Website bouw Rotterdam

Starters website € 170 per maand

Wanneer je start met je bedrijf dan moet je laten weten dat je bestaat. Immers, je moet je doelgroep aanspreken en klanten vinden. Er zijn ook een aantal valkuilen. Je loopt de kans dat je teveel geld uitgeeft aan 1 item. Bijvoorbeeld je website. Wanneer je professioneel een website laat maken dan ben je al snel enkele duizenden euro's kwijt. Wanneer je zelf aan de slag gaat, dan ben je goedkoper uit maar zie je wellicht belangrijke aspecten over het hoofd. Doe het in 1 keer goed, en laat je website professioneel bouwen voor een laag bedrag per maand. Met Fleximaal heb je een website voor slechts 170 euro per maand.

Kennisplatform Fleximaal.com

website laten maken goedkope website website, seo, online marketing website seo online marketing website bouw bezoekers, conversie, klanten conversie klanten bezoekers Wordpress, Wix, Joomla Wordpress Joomla Wix
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.