TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een gratis Fleximaal Community Account

Een blog plaatsen op Fleximaal Community kan gewoon gratis. Je blog blijft een jaar zichtbaar. Gedurende het jaar betrekken we je bij Fleximaal Community zodat je een voorproefje hebt van de benefits van het Fleximaal Platform. Je moet wel de afzonderlijke benefits, items en instrumenten ad-hoc afrekenen.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Fleximaal heeft twee account vormen. De eerste vorm is basis en de tweede vorm is premium. Weet je nog niet of het platform iets voor je is dan is er de mogelijkheid om een blog aan te maken via de wizzard. Hiermee heb je in principe een gratis account, echter geen recht op benefits. Het gratis account kan je aanmaken door een blog aan te maken via de wizzard. https://fleximaal.com/schrijf-je-verhaal/ 

Account vorm Per maand Per jaar
Basis € 3,75 € 45
Premium € 45,00 € 540

Wil je een basis of premium account aanmaken dan kan dat via deze pagina. https://fleximaal.com/prijslijst/ 

Kom je niet uit de voeten met het standaard aanbod dan hebben we ook maatwerk accounts vanaf € 250 per maand. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/65/het-ultimum-account-voor-maatwerk/ 

Fleximaal Community Basic

Met het basis account betaal je een kleine bijdrage in de kosten van het Fleximaal Community platform. Dit account kost slechts 3 euro 75 per maand. Je kunt via de helpdesk basis ondersteuning krijgen. Je kunt een specialist pagina aanmaken en de gegevens zelf invullen. Je hebt een basis bedrijfs profiel pagina en je moet betalen voor leads. Je leest meer over het basis account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/63/het-basis-account-alles-in-eigen-hand/ 

Fleximaal Community Premium

Het Premium account van € 45 per maand gaat veel verder. Het Fleximaal team richt je bedrijfspagina naar wens in en vult alle gegevens op de specialist pagina voor je in. Daarnaast maak je gebruik van de benefits en krijg je gratis leads. Je leest meer over het premium account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/64/het-premium-account-zorgeloos-met-vele-benefits/ 

Een gratis account

Via de wizzard kan je gratis een blog pagina aanmaken. De stappen die je nodig hebt om een goede blog te maken doorloop je automatisch via de wizzard.

Eerst willen we iets weten over je bedrijf. Je kunt dit in je eigen woorden vertellen. Wij leren jou en je bedrijf ook kennen door de gegevens die je invoert. We gebruiken de gegevens die je hier invoert om je profiel te vormen.

In de tweede stap vragen we je waar je graag op gevonden wilt worden. Je kunt dat in een woord of een zin verwoorden. Deze invoer worden de kopjes van je blog. Google vind de kopjes belangrijk om een beeld te vormen waar je de nadruk van de pagina op wilt leggen. Daarom is het gebruik van kopjes heel belangrijk.

De volgende stappen doorlopen de koppen en vragen je iets over de koppen te vertellen. Je wordt daarbij een beetje geholpen door de wizzard. Via kleuren rood en groen houden we bij of je het woord dat in de kop staat wel vaak genoeg hebt gebruikt. Dit is een technische ondersteuning om een hele goede blog te schrijven. Je mag er dus van afwijken.

Als je alle stappen hebt doorlopen dan vragen we je bedrijfsgegevens. Werk je voor een bedrijf? Dan is dat ook prima, je hoeft niet perse de baas te zijn. Wij zijn op zoek naar jouw expertise.

Onderaan de blog staan je contact gegevens. Dat wordt automatisch gedaan. Laat je de gegevens weg, dan kunnen bezoekers van het platform geen contact met je opnemen. Zorg dus dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn.

Wanneer je de gegevens verstuurd dan komt de aanvraag bij ons op de redactie. Wij controleren de ingevoerde gegevens altijd of het aan onze regels voldoet. We proberen zo ongeoorloofd gebruik van ons platform te voorkomen. Het kan hierdoor dus even duren voordat je blog ook daadwerkelijk live staat.

Wij nemen vervolgens van tijd tot tijd contact met je op om te zien of we je ergens mee kunnen helpen. Zo heb je een gratis blog account op ons platform.

Het ultimum account

Speciaal voor die bedrijven die het te druk hebben om zelf content aan te leveren hebben we het ultimum account. Dit account is een maatwerk optie vanaf € 250 per maand. Je leest meer over het ultimum account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/65/het-ultimum-account-voor-maatwerk/ 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

5 Jun 24

SEO voor bestaande Wordpress websites

30 May 24

Een website voor starters slechts € 199 per maand. 10 tips voor website voor starters

6 Dec 23

Een landingspagina maken

1 Dec 23

Ben jij al zichtbaar met je bedrijf of kan je zichtbaarheid verbeteren

29 Nov 23

Beter online via Fleximaal Community platform

Meer
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.