TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een gratis Fleximaal Community Account

Publicatie

21 Aug 23

Gewijzigd

21 Aug 23

Categorie

bedrijf

Specialist

Robin Louwerse

Een blog plaatsen op Fleximaal Community kan gewoon gratis. Je blog blijft een jaar zichtbaar. Gedurende het jaar betrekken we je bij Fleximaal Community zodat je een voorproefje hebt van de benefits van het Fleximaal Platform. Je moet wel de afzonderlijke benefits, items en instrumenten ad-hoc afrekenen.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Fleximaal heeft twee account vormen. De eerste vorm is basis en de tweede vorm is premium. Weet je nog niet of het platform iets voor je is dan is er de mogelijkheid om een blog aan te maken via de wizzard. Hiermee heb je in principe een gratis account, echter geen recht op benefits. Het gratis account kan je aanmaken door een blog aan te maken via de wizzard. https://fleximaal.com/schrijf-je-verhaal/ 

Account vorm Per maand Per jaar
Basis € 3,75 € 45
Premium € 45,00 € 540

Wil je een basis of premium account aanmaken dan kan dat via deze pagina. https://fleximaal.com/prijslijst/ 

Kom je niet uit de voeten met het standaard aanbod dan hebben we ook maatwerk accounts vanaf € 250 per maand. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/65/het-ultimum-account-voor-maatwerk/ 

Fleximaal Community Basic

Met het basis account betaal je een kleine bijdrage in de kosten van het Fleximaal Community platform. Dit account kost slechts 3 euro 75 per maand. Je kunt via de helpdesk basis ondersteuning krijgen. Je kunt een specialist pagina aanmaken en de gegevens zelf invullen. Je hebt een basis bedrijfs profiel pagina en je moet betalen voor leads. Je leest meer over het basis account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/63/het-basis-account-alles-in-eigen-hand/ 

Fleximaal Community Premium

Het Premium account van € 45 per maand gaat veel verder. Het Fleximaal team richt je bedrijfspagina naar wens in en vult alle gegevens op de specialist pagina voor je in. Daarnaast maak je gebruik van de benefits en krijg je gratis leads. Je leest meer over het premium account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/64/het-premium-account-zorgeloos-met-vele-benefits/ 

Een gratis account

Via de wizzard kan je gratis een blog pagina aanmaken. De stappen die je nodig hebt om een goede blog te maken doorloop je automatisch via de wizzard.

Eerst willen we iets weten over je bedrijf. Je kunt dit in je eigen woorden vertellen. Wij leren jou en je bedrijf ook kennen door de gegevens die je invoert. We gebruiken de gegevens die je hier invoert om je profiel te vormen.

In de tweede stap vragen we je waar je graag op gevonden wilt worden. Je kunt dat in een woord of een zin verwoorden. Deze invoer worden de kopjes van je blog. Google vind de kopjes belangrijk om een beeld te vormen waar je de nadruk van de pagina op wilt leggen. Daarom is het gebruik van kopjes heel belangrijk.

De volgende stappen doorlopen de koppen en vragen je iets over de koppen te vertellen. Je wordt daarbij een beetje geholpen door de wizzard. Via kleuren rood en groen houden we bij of je het woord dat in de kop staat wel vaak genoeg hebt gebruikt. Dit is een technische ondersteuning om een hele goede blog te schrijven. Je mag er dus van afwijken.

Als je alle stappen hebt doorlopen dan vragen we je bedrijfsgegevens. Werk je voor een bedrijf? Dan is dat ook prima, je hoeft niet perse de baas te zijn. Wij zijn op zoek naar jouw expertise.

Onderaan de blog staan je contact gegevens. Dat wordt automatisch gedaan. Laat je de gegevens weg, dan kunnen bezoekers van het platform geen contact met je opnemen. Zorg dus dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn.

Wanneer je de gegevens verstuurd dan komt de aanvraag bij ons op de redactie. Wij controleren de ingevoerde gegevens altijd of het aan onze regels voldoet. We proberen zo ongeoorloofd gebruik van ons platform te voorkomen. Het kan hierdoor dus even duren voordat je blog ook daadwerkelijk live staat.

Wij nemen vervolgens van tijd tot tijd contact met je op om te zien of we je ergens mee kunnen helpen. Zo heb je een gratis blog account op ons platform.

Het ultimum account

Speciaal voor die bedrijven die het te druk hebben om zelf content aan te leveren hebben we het ultimum account. Dit account is een maatwerk optie vanaf € 250 per maand. Je leest meer over het ultimum account via deze link. https://bedrijf.fleximaal.com/publicaties/65/het-ultimum-account-voor-maatwerk/ 


Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.